Petak, 3. prosinca 2021.

Slaven u utorak sa Šibenikom u Kupu, Zekić najavio promjene

Neki novi igrači će dobiti priliku. Na taj način širimo roster, širimo konkurenciju i želimo dobiti ono što smo dobili u petak, a to je da nam igrači s klupe u promjene ritam utakmice i svojom igrom donesu rezultat, rekao je Zekić

Preporučujemo

I drugi put u pet dana Slaven Belupo će gostovati u Šibeniku. U utorak ga na Šubićevcu očekuje utakmica osmine finala Hrvatskog nogometnog kupa. Dvije ovosezonske prvenstvene utakmice završile su istim rezultatom, 1:1.

Trener Farmaceuta Zoran Zekić najavio je promjene u momčadi.

– Gledam na ovo natjecanje s jednim velikim respektom, baš kako sam ga i uvijek gledao. S obzirom na situaciju, morat ću sutra napraviti neke promjene u sastavu, što zbog utakmice u petak, što zbog puta, a što zbog utakmice u nedjelju s Hajdukom, ali zato smo i poveli na put 22 igrača. Neki novi igrači će dobiti priliku. Na taj način širimo roster, širimo konkurenciju i želimo dobiti ono što smo dobili u petak, a to je da nam igrači s klupe u promjene ritam utakmice i svojom igrom donesu rezultat. Očekujem sličan susret onom prvenstvenom, ali teško je procijeniti u potpunosti kakav jer je pitanje što će kolega s druge strane napraviti – kazao je Zekić u najavi utakmice.

Zoran Zekić
Slavenov trener Zoran Zekić // Foto: NK Slaven Belupo/Podravski list

Za utakmicu ne konkuriraju ozlijeđeni Božić, Grgić, Hlevnjak i Paracki. Početak je u 17.30 sati, uz prijenos na Hrvatskoj nogometnoj televiziji.

Najnovije objave