Četvrtak, 29. veljače 2024.

Smiljanec s Linicama osvojio drugo mjesto u Drugoj ligi: ‘Malo je reći da sam ponosan’

Ove djevojke su pokazale i dokazale da i u svim tim promjenama unutar sastava mogu biti zajedno i pokazati kako se igra i bori za svoj klub, rekao je Smiljanec

- Oglas -

Rukometašice Podravke 2 Lino su u proteklom tjednu te u vikendu koji je iza nas odigrale svoje posljednje dvije utakmice u Drugoj HRL-sjever u ovoj sezoni te upisale pobjedu protiv Baranje na gostovanju i u domaćoj utakmici s Brodom.

– Moram naglasiti da ekipa zaslužuje pohvale za prikazano u prvenstvu. Kada se uzme u obzir da je ekipa od početka prvenstva pomlađivana i cijeli drugi dio sezone igrala je znatno mlađa ekipa uz pomoć 3 – 4 “starije” sedamnaestogodišnjakinje mogu reći da sam iznimno zadovoljan da je ekipa zadržala nivo rezultata i kvalitete igre. Nosile su se velikom dijelom s ekipama koje krase puno zrelije, iskusnije i odraslije igračice, a ja kao trener ne mogu, a da ne kažem da je malo reći da sam ponosan. Ove djevojke su pokazale i dokazale da i u svim tim promjenama unutar sastava mogu biti zajedno i pokazati kako se igra i bori za svoj klub – rekao je Nenad Smiljanec, trener Podravke 2 Lino.

Podravka 2 Lino
Igračice Podravke 2 Lino u prvom dijelu sezone // Foto: RK Podravka

Njegova je ekipa zauzela drugo mjesto u drugoligaškom prvenstvu, iza prvaka 1234 Virovitice. U 22 odigrana kola Linice su osvojile 38 bodova s ukupno 19 pobjeda i tri poraza.

- Oglas -

”Bravo za naše djevojke i iskreno nam je drago da su zadržale borbenost i kvalitetu do zadnje utakmice te su pokazale koliko je u ovoj igri važno zalaganje, želja te sve to začinile s puno rada i odricanja. Bravo cure i želimo vam da se posvetite svojim školskim obavezama i da sada u malo opuštenijem ritmu trenirate do kraja sezone jer ste svoj natjecateljski dio zaključile više nego odlično”, poručili su iz Rukometnog kluba Podravka.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti