Ponedjeljak, 17. siječnja 2022.

Smutek na koprivničkoj tržnici i tijekom veljače će raditi u večernjim satima

Iz Komunalca su izvijestili da su građani najviše utjecali na to da se odluče na ovaj korak budući da su osluškivali njihove potrebe i želje

Preporučujemo

Smutek – domaći kutek na koprivničkoj tržnici s dvokratnim radnim vremenom te širokom i domaćom ponudom jela i pića TO GO nastavlja i u veljači.

Iz Komunalca su izvijestili da su građani najviše utjecali na to da se odluče na ovaj korak budući da su osluškivali njihove potrebe i želje pa će tako Smutek od ponedjeljka do subote raditi prema sljedećem radnom vremenu:

ponedjeljak – četvrtak:  8.00-13.00 sati i 16.00-22.00 sata

petak: 8.00-14.00 sati i 16.00 do 22.00 sata

subota: 9.00-13.00 sati i 17.00-21.00 sat

Nedjeljom i blagdanima ne radi

Ponuda je šarolika i raznovrsna, prilagođena različitosti gostiju. Tu su četiri vrste doručka za one koji žele kušati izvornu, podravsku hranu poput špeka, domaćih kobasica, prgica, sira i vrhnja. Dvije vrste woka u kojima se mogu naći i vegetarijanci, ali i oni koje vole mesne specijalitete te rižoto od ječmene kaše pripremljen prema specijalnom receptu u woku.

“Na zadovoljstvo naših klijenata u ponudi imamo brze, ali uvijek svježe i raznolike sendviče za svačiji ukus. Svi naši sendviči dolaze u integralnim pecivima koji se savršeno sljubljuju sa svim dodacima kojima se pune: velikim brojem namaza, sireva, suhomesnatih proizvoda te cijelom paletom ponude povrća. Na izbor nudimo i dvije vrste Vege sendviča, a u ponudi imamo i razne vrste salata koje su idealne i za vegetarijance, ali i za one koji vole salatu upotpuniti mesom. Te kao šećer na kraju tu su naši zdravi napitci – Smuteki”, poručuju iz Komunalca.

I dalje svoje nepce, dodaju, možete začiniti kuhanim vinom, domaćim čajem s rumom ili domaćom kavom. Za sve sladokusce na izbor nude domaću zlevanku, vafle i fritule.

“Podsjetimo, Smutek i naše osoblje strogo se pridržavaju svih mjera, preporuka i pravila suzbijanja pandemije koronavirusa stoga vas molimo da se prilikom čekanja na narudžbu pridržavate međusobnog razmaka od dva metra i ne stvarate gužvu. Nakon što ste dobili hranu ili piće, ljubazno vas molimo da se ne zadržavate kod Smuteka jer je konzumacija hrane i pića na terasi Smuteka strogo zabranjena. Zahvaljujemo na razumijevanju”, zaključili su iz koprivničkog Komunalca.

- Advertisement -

Najnovije objave