Ponedjeljak, 2. kolovoza 2021.

Snježana Kuzmić nova predsjednica Općinskog vijeća Općine Legrad

Predsjednica Snježana Kuzmić se zahvalila na povjerenju te pozvala na suradnju za dobrobit svih mještana i mještanki Općine Legrad

Preporučujemo

U ponedjeljak, 7. lipnja, u društvenom domu Legrad održana je konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća Općine Legrad.

Sjednicu je otvorila privremena pročelnica Vesnica Cvetnić, koja je istu vodila do izbora mandatne komisije.

Jednoglasno je izabrana mandatna komisija u sastavu Ivan Gerendaj (predsjednik), Stjepan Šalamon i Nino Bukovčan (članovi).

Nakon toga održana je sjednica mandatnog povjerenstva koje je utvrdilo da umjesto Ivana Sabolića, zbog nespojivosti dužnosti, njegova zamjena u Općinskim vijeću Općine će biti Alenka Černeli. Vođenje sjednice do izbora predsjednika, preuzela je Kristina Turk, kao vodeća s liste koja je dobila najviše glasova. U ime svih vijećnika pročitala je tekst prisege te su vijećnici prisegnuli i potpisali prisegu.

Također, izabran je Odbor za izbor i imenovanja, koji čine predsjednica Kristina Turk i članovi Stjepan Šalamon i Vedran Bebek. Isti je Odbor utvrdio prijedloge za predsjednika i potpredsjednike Općinskog vijeća.

Za predsjednicu Općinskog vijeća Općine Legrad izabrana je Snježana Kuzmić, sa šest glasova za i dva suzdržana, dok su za potpredsjednike jednoglasno izabrani Alen Dedi i Igor Horvat.

Predsjednica Snježana Kuzmić se zahvalila na povjerenju te pozvala na suradnju za dobrobit svih mještana i mještanki Općine Legrad.

Pod posljednjom točkom izabran je Odbor za statut i poslovnik u sastavu Igor Horvat – predsjednik, Alen Dedi i Vedran Bebek – članovi.

Na kraju svim članovima podijeljeni su tableti kako bi isti mogli sudjelovati na elektroničkim sjednicama Općinskog vijeća.

Najnovije objave