Srijeda, 22. ožujka 2023.

Šokantni detalji stravičnog ubojstva u Ivancu: sin oduzeo majci život brojnim udarcima po glavi i tijelu

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 49-godišnjak je uz kaznenu prijavu za teško ubojstvo predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske

Preporučujemo

Policijska uprava varaždinska izvijestila je javnost o novim detaljima stravičnog ubojstva 70-godišnje žene u stanu u zgradi u Ivancu.

Naime, kako je upravno priopćeno, zbog ovog ubojstva priveden je 49-godišnji muškarac. Doznajemo da je riječ o sinu nesretne žene.

“Dovršenim kriminalističkim istraživanjem i provedenom obdukcijom, utvrđeno je da joj je navedeni nanio višestruke ozljede po glavi i tijelu uslijed kojih je preminula”, otkrili su iz policije.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 49-godišnjak je uz kaznenu prijavu za teško ubojstvo predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske.

– Ona je bila naša susjeda više od 30 godina. Imala je sina jedinca s kojim je živjela, a muž joj je umro prije deset godina. Nesretnica je prije godinu dana imala moždani udar pa se nije mogla kretati. Bila je i u pelenama. Nismo čuli nikakvo lupanje ili vikanje. Samo je odjednom policija došla ovdje i ušla u njezin stan te su nakon nekog vremena priveli njezinog sina. Nikad nije policija dolazila kod njih zbog nekih problema. Nikad nismo čuli niti vidjeli da je bilo nekih elemenata nasilja. Ništa nam nije jasno. Ne možemo vjerovati da bi je sin ubio, ali nikad ne reci nikad. Ovo je užas – kazao je za 24sata jedan od susjeda, koji je nedavno razgovarao s privedenim sinom da nesretnu ženu smjeste u dom.

– Kako je bila bolesna trebala joj je stalna njega. Njezin sin je puno radio te sam mu govorio da je smjesti u dom gdje će imati stalnu medicinsku njegu. On je radio cijeli dan, a ona je bila sama doma. Mi smo pomagali koliko smo mogli, ali je on odbijao takvu pomislio iako je imao financijsku mogućnost. Rekao mi je: ‘ne mogu svoju mamu smjestiti u dom, ona mi je ipak mama – zaključio je susjed.

UPRAVO JAVLJA POLICIJA U stanu pronađena mrtva žena, ubijena je

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti