Nedjelja, 29. siječnja 2023.

Športsko ribolovni klub Koprivnica svečano obilježio 70 godina uspješnog rada

Krešimir Vrhoci održao je kratko povijesno predavanje o osvojenim peharima, medaljama i dobivenim priznanjima, nakon kojega su članovima kluba uručena priznanja i plakete za dugogodišnji rad i promociju ŠRK Koprivnica

Preporučujemo

Športsko ribolovni klub Koprivnica na redovnoj godišnjoj skupštini obilježio je 70. obljetnicu postojanja. Proslavi ovog velikog jubileja, uz mnogobrojne članove i prijatelje kluba, pridružio se i gradonačelnik Mišel Jakšić.

“Koliko značite i koliko vrijedite gradu i županiji govore vaša brojna priznanja, sve osvojene medalje i trofeji. Na osnovu toga, usudio bih se reći da ste jedan od najtrofejnijih koprivničkih sportskih kolektiva”, rekao je u svom govoru gradonačelnik Jakšić, zahvalivši se pritom još jednom svim članovima kluba na razvijanju lijepe dugogodišnje sportske priče.

Uz predsjednika ŠRK Koprivnica Ivana Petaka, koji je i vodio godišnju skupštinu, događaju su prisustvovali i zamjenik župana Ratimir Ljubić, uime Zajednice športskih udruga Grada Koprivnice i Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije Stanislav Lovković te predsjednik Hrvatskog športskog ribolovnog saveza Vladimir Sever.

Tijekom događaja dugogodišnji član, sportski direktor i poznavatelj koprivničkog ribolova Krešimir Vrhoci održao je kratko povijesno predavanje o osvojenim peharima, medaljama i dobivenim priznanjima, nakon kojega su članovima kluba uručena priznanja i plakete za dugogodišnji rad i promociju ŠRK Koprivnica.

Cijelu fotogaleriju možete pogledati OVDJE.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti