Subota, 25. ožujka 2023.

ŠRK Smuđ iz Legrada ponovno ostvario fenomenalne rezultate

Nakon četiri kola, ekipa ŠRK-a Smuđ se u ekipnom plasmanu nalazi na prvom mjestu, a u pojedinačnom plasmanu Miroslav Galešić se nalazi na prvom mjestu, dok je Mladen Gres na drugom

Preporučujemo

Ekipa ŠRK-a Smuđ Legrad u svakom kolu natjecanja sve je bolja. Tako je ovaj vikend, 12. i 13. lipnja, u disciplini lov ribe udicom na plovak sudjelovala u Repašu na III. i IV. kolu 3. Lige sjever HŠRS-a.

U subotu su ekipno zauzeli četvrto mjesto, a najbolji je bio Mladen Gres s ulovljenih 1763 grama te je osvojio prvo mjesto u svome sektoru.

Rezultat su popravili u nedjelju te osvojili prvo mjesto u ekipnom plasmanu, dok je Miroslav Galešić s ulovljenih 5077 grama osvojio prvo mjesto u sektoru, a Vladimir Stubičar drugo.

Nakon odlovljenih četiri kola, ekipa ŠRK-a Smuđ u ekipnom plasmanu se nalazi na prvom mjestu, a u pojedinačnom plasmanu Miroslav Galešić se nalazi na prvom mjestu, dok je Mladen Gres na drugom.

“Liga se nastavlja na jesen na kanalu u Donjoj Dubravi gdje se lovi još četiri kola te se ovim putem pozivaju svi zainteresirani da im se pridruže, a svim ribičima BISTRO”, istaknuli su iz Općine Legrad.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti