Subota, 21. svibnja 2022.

Stara ekipa BBB-ovaca iz Koprivničkih Bregi na okupu: ‘Jednom Dinamovac, uvijek Dinamovac’

S tim transparentom BBB-ovci iz Koprivničkih Bregi išli su na utakmice Dinama u Hrvatskoj i u Europi. Povremeno i dalje s njim idu na utakmice, koliko im obaveze i vrijeme dozvoljavaju

Preporučujemo

Maestralna igra i 3:0 pobjeda Dinama protiv engleskog Tottenhama za četvrtfinale Europske lige i dalje je glavna tema svih razgovora među onima kojima je plava boja u krvi. Dinamo je ‘in’.

Jedan od najvećih uspjeha u povijesti zagrebačkog kluba okupio je ponovno u nedjelju i ‘old school’ ekipu Bad Blue Boysa iz Koprivničkih Bregi.

Bregovski Dinamovci napravili su za uspomenu i fotku s legendarnim transparentom BBB Bregi s velikim grbom u sredini, koji je napravljen još 1996. godine.

S tim transparentom BBB-ovci iz Koprivničkih Bregi išli su na utakmice Dinama u Hrvatskoj i u Europi. Povremeno i dalje s njim idu na utakmice, koliko im obaveze i vrijeme dozvoljavaju.

Doznali smo da i kada ne mogu ići uživo gledati Dinamove utakmice, kao što je sada slučaj zbog korone, uvijek zajedno gledaju Modre u kafiću ili kod nekoga iz ekipe.

Jednom Dinamovac, uvijek Dinamovac, ističu BBB-ovci iz Koprivničkih Bregi.

Navijači Dinama na jednom od derbija na splitskom Poljudu, transparent BBB Bregi bio je na ogradi
Navijači Dinama na jednom od derbija na splitskom Poljudu, transparent BBB Bregi bio je na ogradi
- Advertisement -

Najnovije objave