Utorak, 9. kolovoza 2022.

Starigrad i Omladinac pristupaju Školi nogometa Grada Koprivnice

Kod osnivanja Škola nogometa brojala je oko 80-ak djece svih uzrasta da bi danas imala 130 djece koja se aktivno bave nogometom

Preporučujemo

Škola nogometa Grada Koprivnice osnovana je prije dvije i pol godine od strane nogometnih klubova NK Koprivnice (nositelj), NK Miklinovca i NK Močila sa ciljem okupljanja što više mladih da se okrenu sportskoj aktivnosti i zdravom životu kroz nogomet.

Kod osnivanja Škola nogometa brojala je oko 80-ak djece svih uzrasta da bi danas imala 130 djece koja se aktivno bave nogometom.

Mladi nogometaši Starigrada // Foto: Arhiva

U suradnji sa gradom Koprivnicom i tvrtkom Komunalac d.o.o. radilo se i dalje se radi na poboljšanju infrastrukture gdje se obavljaju treninzi i utakmice nogometaša iz ŠNGK.

Postavljeni su reflektori u Močilama, izgradnja novih prostorija je u završnoj fazi, postavljeni su reflektori na igralištu kod Bazena Cerine, kvaliteno se održavaju svi nogometni tereni, nabavljena je oprema za kvalitetno treniranje i odigravanje utakmica.

– Naš rad su prepoznali i drugi gradski klubovi NK Starigrad i NK Omladinac Herešin koji će se priključiti našoj Školi nogometa kao novi članovi sa svojim mlađim uzrastima nogometaša te će se broj djece povećati na oko 230 članova – istaknuo je predsjednik Škole nogometa Grada Koprivnice Saša Grubačević.

Više će riječi o ovoj suradnji biti u petak na konferenciji za novinare koja će se održati na Gradskim bazenima Cerine s početkom u 10 sati.

- Advertisement -

Najnovije objave