Subota, 15. lipnja 2024.

Sudjelujte u fotografskom natječaju bibliobusa i pokažite svoju kreativnost

Fotografski natječaj počinje 15. listopada i traje do 15. studenog, a mogu sudjelovati odrasli korisnici bibliobusne službe

- Oglas -

Bibliobusna služba koprivničke knjižnice i čitaonice Fran Galović treću godinu za redom provodi fotografski natječaj pod nazivom Uhvaćeni u čitanju, s ciljem poticanja čitanja radi zabave i među našim odraslim korisnicima.

Kao i dosad, natječaj će se provoditi u Mjesecu hrvatske knjige, a ovogodišnja manifestacija posvećena je planetu Zemlji povodom 50. obljetnice obilježavanja Dana planeta Zemlje, a održava se pod motom Razlistaj se!.

Fotografski natječaj počinje 15. listopada i traje do 15. studenog, a mogu sudjelovati odrasli korisnici bibliobusne službe.

- Oglas -

Dvije najbolje fotografije koje će odabrati djelatnici bibliobusne službe bit će nagrađene, a pri odabiru najboljih fotografija ocjenjivat će se kreativnost, originalnost i pogođen moto Mjeseca hrvatske knjige.

– Pozivaju se svi zainteresirani da se uključe u natječaj te da tijekom listanja knjiga kroz medij digitalne fotografije razlistaju svoju kreativnost i pokažu jednu ili više osoba tijekom čitanja. Fotografije u skladu s motom Razlistaj se! mogu pokazivati i prirodni ambijent, načine osvještavanja važnosti očuvanja planeta Zemlje i brige o okolišu ili slično – stoji na službenim stranicama koprivničke knjižnice i čitaonice Fran Galović.

Fotografije u digitalnom obliku šalju se najkasnije do 15. studenog na e-adresu bibliobus@knjiznica-koprivnica.hr uz naznaku ‘Uhvaćeni u čitanju’ s podatcima koji se prikupljaju u svrhu odabira najboljih fotografija: ime i prezime autora fotografije, adresa i broj telefona.

– Fotografije koje odaberemo kao najbolje objavit ćemo na mrežnim stranicama knjižnice i društvenim mrežama bibliobusne službe, uz prethodno obavještavanje autora. Pozivaju se svi sudionici natječaja da se upoznaju s pravilnikom o zaštiti osobnih podataka, koji je dostupan ovdje te da pravovremeno ishode svaku potrebnu privolu za fotografiranje kako bi zadovoljili Opću Uredbu o zaštiti osobnih podataka – istaknuli su iz koprivničke knjižnice.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti