Nedjelja, 29. siječnja 2023.

Summer Cock Festival oživjet će Grad Picoka, evo što vas sve očekuje u kolovozu

Summer Cock Festival za koji se očekuje da će biti atraktivan i zanimljiv turistima i gostima, ljeto u Đurđevcu obilovat će događanjima za sve uzraste

Preporučujemo

Turistička zajednica grada Đurđevca objavila je ovogodišnji program ljeta u Đurđevcu, manifestacije koja će Grad Picoka ispuniti raznim događanjima tijekom cijelog kolovoza.

Summer Cock Festival za koji se očekuje da će sigurno biti atraktivan i zanimljiv brojnim turistima i gostima, ljeto u Đurđevcu obilovat će događanjima za najmlađe i one malo starije.

Bit će tu i tradicionalna manifestacija Bartolovo, brojni glazbeni, kulturni, edukativni, sportski sadržaj, ali će ovom prilikom svoja vrata po prvi puta otvoriti i novoobnovljena kino dvorana Doma kulture gdje će publika uz najmoderniju tehnologiju ponovno moći uživati u kinu.

Ove godine je organiziran i Kvartovski malonogometni turnir u Đurđevcu koji će okupiti najbolje kvartovske ekipe koje s prvim utakmicama kreću već od 1. kolovoza.

Manifestaciju će obilježiti i večer stand up komedije sa Zlatanom Zuhrićem-Zuhrom koja će se održati 7. kolovoza u utvrdi Stari grad u 20.30 sati te koncert Dražena Zečića 14. kolovoza u dvorištu utvrde u 20 sati.

Cijeli program pogledajte ovdje.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti