Srijeda, 28. rujna 2022.

Summer Cock Festival oživjet će grad Picoka: u Đurđevac stižu Mejaši, Psihomodo Pop i Ivan Zak

Ove godine po drugi puta organiziran je i Kvartovski malonogometni turnir u Đurđevcu koji će okupiti najbolje kvartovske ekipe, a koje s prvim utakmicama kreću već ovog vikenda, od 1. kolovoza

Preporučujemo

Turistička zajednica grada Đurđevca objavila je ovogodišnji program ljeta u Đurđevcu, manifestacije koja će Grad Picoka ispuniti raznim događanjima tijekom cijelog kolovoza.

Pod nazivom Summer Cock Festival, koji će zasigurno biti atraktivan i zanimljiv brojnim turistima i gostima, ljeto u Đurđevcu obilovat će događanjima za najmlađe i one malo starije. Bit će tu i tradicionalna manifestacija Bartolovo, brojni glazbeni, kulturni, edukativni i sportski sadržaj.

Službeno program započinje posljednjeg dana mjeseca srpnja, u petak u 21:00 sat na Trgu sv. Jurja, koncertom popularnih tamburaša u starkama – MEJAŠA, a nastavlja se stand up-om TINA SEDLARA u subotu, u 20:30 sati na novoj ljetnoj pozornici ispred Doma kulture Đurđevac.

Ove godine po drugi puta organiziran je i Kvartovski malonogometni turnir u Đurđevcu koji će okupiti najbolje kvartovske ekipe, a koje s prvim utakmicama kreću već ovog vikenda, od 1. kolovoza.

Ljeto u Đurđevcu zasigurno će obilježiti i večer stand-up komedije Vlatka Štampara, kazališne predstave Kerekesh teatra, ali i koncerti poznatih izvođača – rock grupe Psihomodo Pop i Ivana Zaka te mnogobrojni hit naslovi u Kinu Đurđevac, a za one najmlađe, Turistička zajednica je svake nedjelje organizirala i popularne napuhance.

Za kraj glazbenog ljeta sve ljubitelje avanture očekuje Podravina adventure week kojim će se promovirati airsoft, paragliding u tandemu, rafting na rijeci Dravi i vožnja quadovima.

Detaljan program pogledajte OVDJE.

- Advertisement -

Najnovije objave