Četvrtak, 28. listopada 2021.

Dino Jelusić novi je član slavnih britanskih rockera: ‘I dalje mi sve izgleda potpuno nadrealno’

Izuzetna mi je čast što sam dio jednog od mojih najdražih bendova svih vremena. Telefonski poziv Davida Coverdalea nešto je o čemu svaki pjevač i glazbenik moje generacije može samo sanjati, ističe Dino Jelusić

Preporučujemo

Kada je 2003. godine s pjesmom “Ti si moja prva ljubav” pomeo konkurenciju na prvom dječjem Eurosongu ikad održanom bilo je jasno da talentiranog glazbenika Dinu Jelusića, tada 11-godišnjaka, čekaju velike stvari.

Proteklih bismo godina o njemu čuli tek pokoju riječ, primijetili smo da je ušao u rock vode, ali kakvu je zavidnu glazbenu karijeru uspio izgraditi u ovih 18 godina postalo je jasno tek sada kada je jedan od najpoznatijih rock bendova u povijesti, britanski Whitesnake, na svojim službenim stranicama objavio da je Dino njihov novi član.

– Apsolutno sam oduševljen što mogu pozdraviti dolazak u grupu iznimno talentiranog Dine Jelusića. Pratimo ga još otkad smo prije dvije godine zajedno svirali u Zagrebu. Jako će vam se svidjeti – izjavio je David Coverdale, frontmen grupe Whitesnake.

Kako piše Večernji list, Jelusić je na koncertu na Šalati tada nastupio sa svojim bendom Animal Drive, kao predgrupa Whitesnakeu, a poveznica sa slavnom grupom je i to što njihov gitarist Joel Hoekstra svira s Dinom u Trans Siberian Orchestra.

– Izuzetna mi je čast što sam dio jednog od mojih najdražih bendova svih vremena. Telefonski poziv Davida Coverdalea nešto je o čemu svaki pjevač i glazbenik moje generacije može samo sanjati. I dalje mi sve izgleda potpuno nadrealno. Jedva čekam da krenem na put s Whitesnakeom i kao što mi je sam veliki DC rekao da dam dio svog identiteta zvuku ovog kultnog benda – napisao je hrvatski glazbenik svjetskog glasa, prenosi Zagorje International.

Najnovije objave