Nedjelja, 19. rujna 2021.

Mladi u Đurđevcu pripremili pub kviz općeg znanja, besplatno u atriju utvrde Stari grad

Kviz će se održati 7. kolovoza 2021. u atriju Starog grada u Đurđevcu, a planirani početak je u 20 sati. Sudjelovanje u kvizu potpuno je BESPLATNO

Preporučujemo

U sklopu Summer Cock Festivala 2021. pridruže na kvizu općeg znanja powered by KRiP. Radi se o pub kvizu, sve popularnijem obliku zabave za mlade, sve u organizaciji Savjeta mladih Grada Đurđevca.

“Znamo da je ljeto vrijeme za opuštanje, ali naše ruke nemaju mira te je Savjet mladih Grada Đurđevca u suradnji za zagrebačkim KRiP-om odlučio održati lagani trening za moždane vijuge.

KRiP su poznati i renomirani kreativci iz kvizaške industrije na području grada Zagreba čiji su kvizovi prepuni zanimljivih, informativnih i zabavnih pitanja koji uvijek iznova dovode stare i privlače nove natjecatelje. Sigurni smo da ćete kroz njihov kviz od 80ak pitanja i 8 kreativnih kategorija puno toga naučiti i zabaviti se, ali i pokazati svoje znanje!” – navodi Savjet mladih Grada Đurđevca.

Kviz će se održati 7. kolovoza 2021. u atriju Starog grada u Đurđevcu, a planirani početak je u 20 sati. Sudjelovanje u kvizu potpuno je BESPLATNO, no zbog ograničenog broja ekipa, prijave će biti obavezne i to na sljedećem linku: https://krip.com.hr/prijava-za-summer-cock-festival-kviz…/

Predviđeno trajanje kviza je između dva i dva i pol sata, a za najsretnije i najbolje pripremili su i vrijedne nagrade. Ekipe se mogu sastojati od 1-5 članova.

Više na eventu na Facebooku, odnosno OVDJE.

Najnovije objave