Petak, 12. srpnja 2024.

SVETOIVANJSKI DANI U Zelinu stižu Jole, Ivana Banfić, Ljubavnici…

Uz koncerte, bit će tu i izložbi i promocija, natjecanja za male modele, u programu su i gljivari, lovci, vitezovi, izložba pasa, malonogometni dječji turnir i folklorna smotra. Lovci će se ponovo okupljati na streljani, ribolovci na jezeru Mokrice

- Oglas -

Idućeg tjedna i službeno kreću Svetoivanjski dani, tradicionalna manifestacija u Svetom Ivanu Zelini, koji će trajati od 20. do 24. lipnja.

Na 33. izdanju manifestacije očekuju se jaka i atraktivna glazbena imena pa će tako za dobru atmosferu, među ostalim, brinuti popularni Jole, Ivana Banfić, Ljubavnici i Tamburaši za dušu, a snimat će se i javno emisija ‘Pjesmom te zovem’.

Uz koncerte, bit će tu i izložbi i promocija pa se već prvog dana predstavlja Udruga Srce, a Muzej s Društvom Naša djeca priprema izložbu zaboravljenih igračaka. Uz predstavljanja knjiga i natjecanja za male modele, u programu su i gljivari, lovci, vitezovi, izložba pasa, malonogometni dječji turnir i folklorna smotra. Lovci će se ponovo okupljati na streljani, ribolovci na jezeru Mokrice.

- Oglas -

Više informacija možete saznati OVDJE, a u nastavku pogledajte i detaljan program manifestacije 33. Svetoivanjski dani…

Program 33. Svetoivanjskih dana u Svetom Ivanu Zelini
Program 33. Svetoivanjskih dana u Svetom Ivanu Zelini // Foto: GSIZ
Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti