Petak, 19. kolovoza 2022.

Talentirani Dinamov veznjak preselio u redove Slavena Belupa

Mihalić je rođen u Karlovcu 4. travnja 2003. godine, a s Farmaceutima trenira od starta priprema. Odigrao je sve prijateljske utakmice, a u posljednjoj, protiv mađarskog ZTE-a, upisao se i u strijelce

Preporučujemo

Nogometni klub Slaven Belupo nastavlja sa slaganjem igračke križaljke za nadolazeću prvoligašku sezonu.

Novi igrač u koprivničkoj svlačionici je Josip Mihalić.

Talentirani veznjak u klub stiže iz juniora zagrebačkog Dinama za koje je u prošloj sezoni u 20 susreta postigao pet pogodaka, a sa Slavenom Belupom dogovorio je dvogodišnju suradnju uz mogućnost produženja na još dvije dodatne godine.

Mihalić je rođen u Karlovcu 4. travnja 2003. godine, a s Farmaceutima trenira od starta priprema. Odigrao je sve prijateljske utakmice, a u posljednjoj, protiv mađarskog ZTE-a, upisao se i u strijelce.

– Sretan sam što sam potpisao ugovor sa Slavenom Belupom. Dolazim u uređen klub i lijep grad u kojem ću se moći fokusirati isključivo na nogomet. S ekipom sam od starta priprema pa sam početnu fazu prilagodbe već prošao. Imamo u svlačionici spoj mladosti i iskustva i vjerujem da ćemo, kada se ekipiramo do kraja, imati dobru momčad spremnu se ‘potući’ sa svima u ligi. Želim napredovati kroz svaki trening i svaku priliku koju dobijem na terenu i, naravno, da svojim igrama pomognem klubu da ostvaruje što bolje rezultate – rekao je 19-godišnji Mihalić po potpisu ugovora.

- Advertisement -

Najnovije objave