Petak, 27. svibnja 2022.

Talentiranom Slavenašu Emanuelu Mađariću poziv u reprezentaciju Bosne i Hercegovine

Nogometaš rođen 2003. godine imao je priliku trenirati i s prvom momčadi Slavena Belupa pod vodstvom bivšeg trenera Deana Klafurića

Preporučujemo

Novi član U-19 reprezentacije Bosne i Hercegovine dolazi iz HNL-a, točnije iz prvoligaša Slavena Belupa.

Na adresu kluba iz Koprivnice u utorak je stigao poziv Ivice Barbarića za mladog nogometaša Emanuela Mađarića, igrača vezne linije.

Mađarić je ponajbolji igrač u mlađim selekcijama Slavena Belupa, a njegovu kvalitetu prepoznao je očito i izbornik reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Nogometaš rođen 2003. godine imao je priliku trenirati i s prvom momčadi Slavena Belupa pod vodstvom bivšeg trenera Deana Klafurića, pišu Međimurske novine.

Emanuel je inače prve nogometne korake započeo u Zasadbregu, ali s devet godina odlazi u Međimurje da bi u ljeto 2017. godine otišao u koprivnički prvoligaš.

– Izuzetna mi je čast što sam dobio poziv da zaigram za reprezentaciju BiH, kontaktirali su me i pitali da li bih volio igrati za U-19 reprezentaciju. Naravno, pristao sam i mislim da mi je to korak naprijed u karijeri – kazao je mladi igrač, rodom iz Zasadbrega, čija mama je rođena u Jajcu.

Zanimljivo je i da je Emanuel 2018. godine s hrvatskom reprezentacijom U-15 igrao na međunarodnom turniru. Nakon toga više nije dobivao poziv u reprezentaciju Hrvatske pa se sada odlučio za dres reprezentacije BiH.

Okupljanje U-19 reprezentacije Bosne i Hercegovine zakazano je za 28. siječnja, a prva utakmica s Mađarskom igra se 1. veljače u 16.30 sati, dok je druga predviđena za 3. veljače u 11 sati. Igra se u mađarskom gradu Segedinu.

- Advertisement -

Najnovije objave