Subota, 18. svibnja 2024.

Teniski klub Radnik Križevci organizira turnir parova, prijave u tijeku

Kao uvertira subotnjem teniskom turniru parova, u petak je turnir u beli, a svi detalji bit će prezentirani prije početka natjecanja

- Oglas -

Povodom instaliranja nove LED rasvjete u subotu, 2. rujna, Teniski klub Radnik u Križevcima organizira noćni turnir slučajnih i mješovitih parova. Turnir počinje u 18 sati, kotizacija je 10 eura po igračici/igraču, a prijave su do četvrtka, 31. kolovoza, do 12 sati.

Slučajni parovi će se izabrati tako da će sudionici biti podijeljeni u dvije grupe, po trenutnom rankingu iz lige, i par će sačinjavati po jedan igrač iz svake grupe. Dame prve biraju, tako da će igrati u paru s najbolje rangiranim igračima. Izvlačenje parova i ždrijeb turnira je u petak, 1. rujna u 18 sati.

Sukladno broju prijavljenih, raspored parova ide u grupe (A, B, C, D itd.) i igraju round robin sustav ili kup sustav na ispadanje, s utješnim turnirom. Igra se jedan set, do 9 osvojenih gemova, (no ad pravilo), kod rezultata 9:9 igra se match tie break (do 10).

- Oglas -

U kotizaciju je uključen ručak i pića uz dobro društvo po zagarantirano popularnim cijenama. Prijave se zaprimaju kod domara Stanka, osobno ili na telefon 099 303 1353.

Kao uvertira teniskom turniru, u petak, 1. rujna, od 18 sati je turnir u beli, a svi detalji bit će prezentirani prije početka natjecanja.

Svi ste pozvani i dobrodošli na oba eventa, poručili su iz Teniskog kluba Radnik Križevci.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti