Srijeda, 4. listopada 2023.

Tjedan Crvenog križa u Koprivnici obilježava se akcijom Vaš dar za pravu stvar

Uz novčane, prikupljaju se i donacije u hrani i higijenskim potrepštinama za Socijalnu samoposlugu

- Advertisement -

Tjedan Crvenog križa koji se obilježava od 8. do 15. svibnja, GDCK Koprivnica obilježava raznim aktivnostima primjerenim situaciji u kojoj se nalazimo uzrokovanoj epidemijom koronavirusom Covid-19.

Na postavljenom štandu na ulazu u Gradsku tržnicu, na kojem se nalaze edukativni i promotivni letci, održava se akcija Vaš dar za pravu stvar, gdje se uz novčane, prikupljaju i donacije u hrani i higijenskim potrepštinama za Socijalnu samoposlugu.

Doniranjem prehrambenih proizvoda i novčanih priloga, podršku akciji dali su gradonačelnik Mišel Jakšić, njegova zamjenica Melita Samoborec i pročelnik Dario Jembrek, koje je dočekala ravnateljica GDCK Koprivnica Adela Sočev.

- Advertisement -

– Gradonačelnik je ujedno iskoristio priliku da svim volonterima, članovima, dobrovoljnim darivateljima krvi i zaposlenicima svih društava Crvenog križa čestita Svjetski dan Crvenog križa i Crvenog polumjeseca – stoji na internet stranicama Grada Koprivnice.

Akcija Vaš dar za pravu stvar se nastavlja u ponedjeljak 11. svibnja i subotu 16. svibnja od 9 do 13 sati na istome mjestu.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti