Srijeda, 24. srpnja 2024.

TJEDAN SMIJEHA Predstava ‘Skupština’ do posljednjeg mjesta ispunila dvoranu društvenog doma u Velikom Bukovcu

U dvorani društvenog doma mnoštvo smijeha i pozitivne energije izmamili su predsjednik seoskog odbora Dragec, animator kulture Ivek zvan Tarzan, tajnica i blagajnica Đurđa te predstavnik romske nacionalne manjine Trpimir

- Oglas -

Dvorana društvenog doma u Velikom Bukovcu bila je pretijesna da primi sve koji su se željeli dobro nasmijati uz zabavnu predstavu ‘Skupština’.

Naime, Veliki Bukovec je i ove godine ugostio dio programa 15. Tjedna smijeha, koji se održava od 1. do 10. ožujka u organizacija Kerekesh Teatra.

Riječ je o kajkavskoj satiričnoj komediji, nastaloj u produkciji upravo Kerekesh Teatra, čija je radnja smještena u selo Črevo. U njemu postoji seoski odbor koji zasjeda jednom godišnje kako bi donio važne odluke za zajednicu.

- Oglas -

U dvorani društvenog doma mnoštvo smijeha i pozitivne energije izmamili su predsjednik seoskog odbora Dragec, animator kulture Ivek zvan Tarzan, tajnica i blagajnica Đurđa te predstavnik romske nacionalne manjine Trpimir.

– Veseli nas što smo i ove godine imali priliku biti dio vrlo popularne manifestacije koju organizira Kerekes Teatar. Tjedan smijeha je u svojem 15. izdanju ponovno napunio dvoranu u Velikom Bukovcu do posljednjeg mjesta. Nema ničeg ljepšeg od jednog ovakvog druženja uz puno smijeha i zabave – poručio je načelnik Općine Veliki Bukovec Franjo Vrbanić.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti