Četvrtak, 8. prosinca 2022.

Tradicionalnim kuglačkim turnirom završena proslava 666. rođendana Koprivnice

Na turniru su sudjelovale ženske ekipe KK Podravka i ŠKK Koprivnica te tri momčadi, KK Podravka, KK Željezničar i ŠKK Koprivnica

Preporučujemo

Proslava 666. rođendana Koprivnice završena je u četvrtak, 24. studenoga tradicionalnim kuglačkim turnirom na koprivničkoj kuglani.

U organizaciji Športskog kuglačkog kluba Koprivnica te uz potporu Zajednice športskih udruga grada Koprivnice na turniru su sudjelovale ženske ekipe KK Podravka i ŠKK Koprivnica te tri momčadi, KK Podravka, KK Željezničar i ŠKK Koprivnica.

Na početku turnira uvodnim riječima okupljenim kuglačicama i kuglačima obratila se predsjednica ŠKK Koprivnica Sandra Sinjeri, koja je istakla važnost daljnjih ulaganja u jedinu koprivničku kuglanu kako bi se očuvala bogata tradicija kuglanja te daljnji razvoj ovog sporta.

– Grad Koprivnica radi sve što je trenutno njegovoj moći po pitanju održavanja i rekonstrukcije kuglačkih staza i same kuglane. Pred nama je novo proračunsko razdoblje u kojem ćemo osigurati potrebna sredstva za redovito funkcioniranje kuglanje. Što se tiče same izgradnje potpuno nove kuglane, u ovom trenutku je to teško izvedivo, ali participiranjem na razne europske natječaje sigurno će se u dogledno vrijeme otvoriti neka mogućnost za povlačenje potrebnih sredstava te ćemo tada odlučiti u kojem smjeru ići – poručio je okupljenim kuglačicama i kuglačima gradonačelnik Mišel Jakšić.

Mišel Jakšić baca kuglu
Željka Orehovec i Mišel Jakšić // Foto: koprivnica.hr
- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti