Četvrtak, 2. veljače 2023.

Transfer bomba: u Podravku Vegetu stiže Sorina, kći proslavljene rukometašice Mariane Tirca

Sorina igra na lijevoj vanjskoj poziciji i jedan je od najvećih talenata rumunjskog ženskog rukometa. Dosad je nastupala za Coronu Brašov, a u svoje redove željeli su je dovesti ugledni europski divovi poput Bukurešta i podgoričke Budućnosti

Preporučujemo

Prema pisanju Sportskih novosti, koje su prenijele vijest iz rumunjskih medija, pojačanje Podravke Vegete u novoj sezoni bit će Sorina Tirca, 21-godišnja kći proslavljene rukometašice Mariane Tirca.

Sorina igra na lijevoj vanjskoj poziciji i jedan je od najvećih talenata rumunjskog ženskog rukometa. Dosad je nastupala za Coronu Brašov, a u svoje redove željeli su je dovesti ugledni europski divovi poput Bukurešta i podgoričke Budućnosti.

Osim Sorine, u Koprivnicu bi trebala doći i njezina majka Mariana. Govori se da će dobiti posao u RK Podravki, a za pretpostaviti je da će s njima doći i Sorin Tirca, Marianin suprug i Sorinin otac, koji u Koprivnici ima puno prijatelja.

Ova vijest zasad ima neslužbeni karakter pa je u koprivničkom klubu nisu komentirali, ali ne kaže se bez razloga da gdje ima dima ima i vatre.

Mariana Tirca je proslavljena rumunjska reprezentativka koja je s rukometašicama Podravke 1996. godine osvojila Ligu prvakinja. U Koprivnici je ostavila neizbrisiv trag.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti