-3.1 C
Zagreb
Nedjelja, 7. ožujka 2021.

Transfer na pomolu: vratar Ivan Filipović napušta Slaven Belupo?

Vratar iz Županje, visok 197 centimetara, u Koprivnicu je došao u ljeti 2018. godine. Prije toga nastupao je u dresu drugoligaša Sesveta, a branio je i boje zagrebačke Lokomotive i vinkovačke Cibalije. Prve nogometne korake napravio je u Graničaru iz Županje

Preporučujemo

Vratar Slavena Belupa Ivan Filipović možda već ovog zimskog prijelaznog roka napusti svlačionicu koprivničkog prvoligaša.

Iz izvora bliskog klubu doznali smo da je za njega stigla jako dobra ponuda iz inozemstva. Navodno je riječ o jednom klubu iz Japana.

Prema Transfermarktu, Filpovićeva vrijednost iznosi 400.000 eura. Doznajemo da je u tom rangu negdje stigla i ponuda za transfer.

Ono što je isto važno, uvjeti koji su Filipoviću ponuđeni, doznajemo, i više su nego odlični.

Vratar Slavena Belupa ima tek 26 godina i njegovo vrijeme tek dolazi. Hoće li prihvatiti ponudu i on i klub još nije poznato, ali činjenica je da bi, ako je to sve točno, odlično prošli i koprivnički prvoligaš i Filipović.

Vratar iz Županje, visok 197 centimetara, u Koprivnicu je došao u ljeti 2018. godine. Prije toga nastupao je u dresu drugoligaša Sesveta, a branio je i boje zagrebačke Lokomotive i vinkovačke Cibalije. Prve nogometne korake napravio je u Graničaru iz Županje.

Filipović je odradio 63 HNL utakmica, od čega 57 u dresu Slavena Belupa.

Najnovije objave