Ponedjeljak, 29. studenoga 2021.

Treći vikend Summer Cock Festivala prepun zanimljivih sadržaja, u Đurđevac stiže i Psihomodo Pop

Uzbudljiv vikend započinje u petak na Športsko-rekreacijskom centru Vlado Lešćan Duspe završnicom Kvartovskog malonogometnog turnira Grada Đurđevca, a nastavlja se u subotu i nedjelju

Preporučujemo

Treći vikend Summer Cock Festivala u Đurđevcu, u organizaciji Turističke zajednice Grada Đurđevca, za sve one željne dobrog provoda i zabave donosi niz zanimljivih događanja.

Uzbudljiv vikend započinje u petak s početkom u 19.30 sati na Športsko-rekreacijskom centru Vlado Lešćan Duspe završnicom Kvartovskog malonogometnog turnira Grada Đurđevca, a nastavlja se u subotu kada će se na odbojkaškom igralištu pored teniskih terena s početkom u 9 sati održati natjecanje parova u odbojci u organizaciji Teniskog kluba Đurđevac.

U subotu navečer, na Trgu sv. Jurja, s početkom u 21 sat publiku će zabavljati poznati hrvatski rock bend Psihomodo Pop i legendarni Davor Gobac.

Ulaz na koncert je besplatan, a sukladno propisanim epidemiološkim mjerama od strane nacionalnog Stožera civilne zaštite za sjedeća mjesta na koncertu potrebno je priložiti Covid putovnicu, odnosno potvrdu o tome da ste preboljeli Covid-19, da ste cijepljeni ili imate negativan test, priopćili su iz đurđevačke gradske uprave.

Zabave i dobrih filmskih naslova neće nedostajati ni u Kinu Đurđevac gdje je u petak u 20 sati na rasporedu komedija Free Guy, dok u nedjelju u 10.30 sati sve mališane očekuje sinkronizirana 3D avantura Spider man: Novi svijet.

Najnovije objave