Utorak, 27. rujna 2022.

Trener Slavena Stipić uoči Osijeka: Prva utakmica je kao prvi poljubac

U Osijeku nas sigurno čeka zanimljiv susret, a bit će zanimljivo vidjeti na djelu novu momčad koju je složio koprivnički proligaš

Preporučujemo

Nogometaši Slavena Belupa u prvom će kolu Hrvatski Telekom Prve lige gostovati u Gradskom vrtu kod Osijeka. Utakmica će se igrati večeras s početkom u 20.05 sati bez prisustva publike, a najavio ju je trener koprivničke momčadi Tomislav Stipić.

– Super se osjećamo. Prva utakmica je kao prvi poljubac, puno je znatiželje s obje strane. Atmosfera je dobra, uspjeli smo sačuvati kostur ekipe te smo ga nadogradili izabranim igračima koji će povećati naš sportski kapacitet – rekao je trener.

U Osijeku nas sigurno čeka zanimljiv susret, a bit će zanimljivo vidjeti na djelu novu momčad koju je složio koprivnički proligaš.

– Očekivanja su uvijek velika. Tako ‘trubimo’ ekipi tijekom cijelog tjedna. Ipak, moramo biti strpljivi s najavama i moramo na terenu ponovo kopati i kao tim biti jedinstveni. Osijek ima veliku kvalitetu, iako su izgubili ‘ubojitu bajunetu’, sve im je ostalo ostalo isto tako da će detalji presuditi. Naravno, nadam se u našu korist – rekao je Stipić.

Slaven Belupo će u Gradskom vrtu ‘loviti’ pozitivan rezultat.

– Recept je jednostavan. Moramo ostati racionalni i ne smijemo raditi stvari koje ne treniramo. Moramo čitati igru, osjetiti ritam i pravovremeno donositi točna rješenja. Naravno, u fazi obrane svi moramo braniti naš gol. Najviše volim utakmice bez primljenog gola jer to uspiješ samo ako si tim – zaključio je Stipić uoči utakmice u Osijeku.

- Advertisement -

Najnovije objave