Subota, 24. veljače 2024.

Trener Varaždina Mario Kovačević boluje od karcinoma

'Klub na čelu s upravom, svim članovim stručnog stožera te nogometašima Varaždina srcem stoji uz svog trenera kojem ćemo dati maksimalnu podršku tijekom liječenja, uz želju za brzim i potpunim oporavkom', priopćio je NK Varaždin

- Oglas -

Šokantna vijest stigla je danas iz Nogometnog kluba Varaždin. U pitanju je zdravlje trenera Marija Kovačevića, bivšeg prvotimca Varteksa i Slavena Belupa.

”Treneru Mariju Kovačeviću dijagnosticiran je karcinom na predjelu plućnog krila te je dogovoreno daljnje liječničko postupanje. Bolest ne sprječava trenera u svakodnevnom vođenju momčadi te će nastaviti voditi prvu momčad u nastavku sezone.

Ako se tijekom liječenja ukaže potreba za bolničkim liječenjem, klub će pronaći i predstaviti odgovarajuće rješenja za vrijeme eventualnog izbivanja trenera Kovačevića.

- Oglas -

Klub na čelu s upravom, svim članovim stručnog stožera te nogometašima Varaždina srcem stoji uz svog trenera kojem ćemo dati maksimalnu podršku tijekom liječenja, uz želju za brzim i potpunim oporavkom.

Nogometni klub Varaždin ovim putem moli medije i zainteresiranu javnost da poštuju trenerovu privatnost tijekom rješavanja ovog zdravstvenog izazova”, stoji u priopćenju NK Varaždina.

Gospodinu Kovačeviću želimo brz i uspješan oporavak!

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti