Ponedjeljak, 20. svibnja 2024.

Trojica mladića pretukla 30-godišnjaka, a zatim ga nožem izbola po tijelu

Zaustavili su 30-godišnjaka koji je vozio bicikl i od njega tražili novac, no kako im on nije želio dati novac srušili su ga na tlo te počeli udarati rukama i nogama po glavi i tijelu

- Oglas -

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom, 21-godišnjakom i 26-godišnjakom zbog sumnje da su počinili kazneno djelo razbojništvo u pokušaju i kazneno djelo teške tjelesne ozlijede u pokušaju.

Kako je priopćila Policijska uprava varaždinska, oni su u utorak, 18. srpnja, oko 23 sata u Donjem Vratnu na ulici zaustavili 30-godišnjaka koji je vozio bicikl i od njega tražili novac, no kako im on nije želio dati novac srušili su ga na tlo te počeli udarati rukama i nogama po glavi i tijelu. Nakon toga su mu nožem zadali više reznih i ubodnih rana po tijelu.

Ozlijeđenom 30-godišnjaku je liječnička pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici , a njegove ozlijede će se okvalificirati naknadno.

- Oglas -

U srijedu su 19-godišnjak, 21-godišnjak i 26-godišnjak uhićeni i dovedeni u Policijsku postaju Varaždin, a danas, u četvrtak, su predani pritvorskom nadzorniku te je protiv njih podneseno posebno izvješće, stoji u priopćenju policije.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti