Subota, 20. travnja 2024.

TUŽNA VIJEST Preminuo mladić (25) na kojeg je naletio automobil pokraj Molvi

U prometnoj nesreći 25-godišnjak je zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život te mu je hitna medicinska pomoć pružena u koprivničkoj Općoj bolnici

- Oglas -

Mladić (25) koji je zadobio teške tjelesne ozljede u prometnoj nesreći koja se dogodila 7. veljače u 17.40 na otvorenom djelu državne ceste broj 210 u petak je nažalost u podlegao ozljedama.

Tužnu vijest objavio je njegov prijatelj na Facebook stranici.

“Eto, dragi prijatelji, prevelika brzina, nepažnja i neosvijetljenost ceste oduzeli su još jedan mladi život. Ljiljan Horvat umro je u 25. godini života, par mjeseci nakon smrti svog oca, isto na biciklu. Na njega je naletio automobil i zadao mu teške ozljede glave i tijela, nakon čega je Ljiljan bio u teškoj komi i danas je umro. Prijatelju, laka ti zemlja i pokoj vječni”, stoji u objavi na Facebook stranici.

- Oglas -

Podsjetimo, nesreću je skrivio 59-godišnji vozač koji je upravljao je osobnim automobilom koprivničkih registarskih oznaka za koji je bio priključen priključak (pila za rezanje drva) u smjeru mjesta Molve. Zbog neprilagođene brzine vozilom je udario u 25-godišnjeg biciklistu, koji je upravljao tehnički neispravnim biciklom te nije bio označen reflektirajućim prslukom ili reflektirajućom odjećom.

U prometnoj nesreći 25-godišnjak je zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život te mu je hitna medicinska pomoć pružena u koprivničkoj Općoj bolnici.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti