Srijeda, 21. veljače 2024.

Tvrtka MARI MONTAGE novi je investitor u koprivničkoj poslovnoj zoni Dravska

Tvrtka MARI MONTAGE j. d.o.o. će u Dravskoj izgraditi poslovnu građevinu radi pokretanja proizvodnje ventilacijske izolacije

- Oglas -

Trgovačko društvo MARI MONTAGE j. d. o. o. potpisalo je s Gradom Koprivnicom ugovor o osnivanju prava građenja temeljem javnog natječaja za prodaju zemljišta/osnivanje prava građenja u poslovnim zonama Dravska i Radnička donesenog na temelju programa olakšica investitorima u poduzetničkim zonama Dravska i Radnička.

Navedeni program predstavlja skup mjera usmjerenih jačanju i poticanju gospodarskog razvoja i poduzetničkih aktivnosti te pružanju određenih beneficija radi privlačenja ulaganja i otvaranja novih radnih mjesta na području Koprivnice.

Potpisom gradonačelnika Mišela Jakšića u ime Grada Koprivnice, omogućen je daljnji razvoj tvrtke MARI MONTAGE j. d.o.o. koje će u poslovnoj zoni Dravska na površini od 4720 m2 izgraditi poslovnu građevinu radi pokretanja proizvodnje ventilacijske izolacije.

- Oglas -

Uz gradonačelnika Mišela Jakšića potpisivanju su uz Maria Kajića, potpisnika ugovora, u ime Grada Koprivnice prisustvovali i pročelnik Upravnog odjela za financije, gospodarstvo i europske poslove Zdravko Punčikar te voditeljica Odsjeka za upravljanje nekretninama Đenis Sambol.

Poduzetnicima koji ulažu u poduzetničke zone Koprivnice pruža se niz pogodnosti i olakšica za realizaciju poduzetničkog projekta.

“Programom su obuhvaćene osim postojećih pogodnosti vezane uz kupoprodaju zemljišta i komunalnu naknadu, pogodnosti vezane uz komunalni doprinos koje su prilagođene željenom pravcu razvoja gospodarstva i pogodnosti vezane uz osnivanje prava građenja”, ističu iz koprivničke gradske uprave.

Ovim načinom omogućuje se poduzetnicima osim kupnje zemljišta u poduzetničkoj zoni i realizacija izgradnje poslovnog objekta putem osnivanja prava građenja.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti