Petak, 27. svibnja 2022.

Tvrtka Mehanizacija Miler iz Kalinovca u Valpovu otvara veliki prodajno-servisni centar

To će biti ujedno i najveća poslovna jedinica na razini hrvatske regije i povezane im tvrtke slovenske regije

Preporučujemo

Tvrtka Mehanizacija Miler sa sjedištem u Kalinovcu, u Kolodvorskoj ulici, u četvrtak, 27. siječnja, službeno će otvoriti svoju novu poslovnu jedinicu u Valpovu, u industrijskoj zoni na Kraljevcima.

To će biti ujedno i najveća poslovna jedinica na razini hrvatske regije i povezane im tvrtke slovenske regije. Riječ je, dakako, o prodajno-servisnom centru poljoprivredne mehanizacije.

Kako doznajemo, službeno otvorenje održat će se uz prigodni program i svečanost koju će dodatno popratiti i nazočiti joj mnoštvo uzvanika i gospodarstvenika. Od klijenata tvrtke Miler i župana osječko-baranjskog Ivana Anušića do načelnika i gradonačelnika okolnih općina i gradskih središta.

“Ovo je iznimno važna vijest za grad Valpovo, bližu okolicu i Osječko-baranjsku županiju, a jednako tako i za koprivničko-križevački kraj s obzirom na sjedište naše tvrtke”, priopćili su iz Mehanizacije Miler.

Tvrtka Mehanizacija Miler sa sjedištem u Kalinovcu je mlada tvrtka na hrvatskom tržištu, nastala je kao posljedica širenje djelovanja istoimene matične tvrtke iz Ravne na Koroškem u Sloveniji. Osnovana je u ožujku 2001. godine i jedna je od najbrže rastućih tvrtki. Dugogodišnje iskustvo na području prodaje poljoprivrednih strojeva, rezervnih dijelova i alata, organizacije i izvođenja servisnih usluga postavili su ovu tvrtku na vodeću poziciju tržišta Slovenije, a to žele ponuditi i postići na tržištu Hrvatske.

Razvoj i uspjeh tvrtke povezan je s partnerskim odnosom s dobavljačima i kupcima. Zastupaju tvrtke Krone, Joskin, BVL, Sfoggia, Eschlbock, Reform, Oehler, Rauch, Posch, Elho, Tobroco, Vigolo, Farmtech, Regent i Lindner traktore.

Sami brendovi već govore dosta za sebe, Krone sa 100 godišnjom tradicijom, lider u inovacijama i razvoju kosilica, okretača, sakupljača, Joskin – vrhunski proizvođač cisterni, BVL – specialist za silažu, Eschlblock iverači za sječku – ponos i tradicija iz Austrije………..

“Zadovoljstvo naših kupaca i naših partnera je najbolja preporuka za rad i razvoj našeg stručnog i osposobljenog osoblja. Želimo biti dijelom vizije razvoja i postizanja europskih poljoprivrednih normativa u Hrvatskoj”, naglašavaju iz Mehanizacije Miler.

- Advertisement -

Najnovije objave