Ponedjeljak, 24. siječnja 2022.

U akciji koprivničkog Crvenog križa prikupljeno oko 105 kilograma hrane za Socijalnu samoposlugu

Uz pomoć vrijednih volontera ukupno je prikupljeno oko 105 kilograma raznih prehrambenih namirnica i 5 komada higijenskih potrepština

Preporučujemo

Koprivnički Crveni križ je u ponedjeljak 21. rujna organizirao i proveo akciju prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu u KTC robnom centru.

Akcija je provedena uz poštivanje svih epidemioloških mjera i preporuka nacionalnog Stožera.

– Uz pomoć naših vrijednih volontera koji su i ovaj put dijelili letke s popisom namirnica koje su potrebne i prikupljali donacije od kupaca, ukupno je prikupljeno oko 105 kilograma raznih prehrambenih namirnica i 5 komada higijenskih potrepština – istaknuli su iz koprivničkog Crvenog križa.

Sve donacije sugrađana, koji su i ovaj put bili darežljivi, bit će podijeljene korisnicima u Socijalnoj samoposluzi gdje se jednom tjedno kroz čitavu godinu, pozivaju obitelji s koprivničkog područja da preuzmu svoje pakete s osnovnim prehrambenim namirnicama i higijenskim potrepštinama.

– Još jednom zahvaljujemo svima koji su podržali ovu akciju, a posebno na donacijama kojima su omogućili da i dalje nastavimo pomagati onima kojima je potrebno. Ovim putem također pozivamo sve one koji naknadno žele donirati prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine, da ih mogu donijeti u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica – ističu iz koprivničkog Crvenog križa.

- Advertisement -

Najnovije objave