Subota, 18. svibnja 2024.

U akciji policije i Uskoka uhićen bivši gradonačelnik Petrinje

Neslužbeno, radi se o tvrtki Titan Commerce i navodnom pogodovanju gradskim tvrtkama u vrijeme dok je Darinko Dumbović bio gradonačelnik, a sin vlasnik tvrtke

- Oglas -

Bivši gradonačelnik Petrinje Darinko Dumbović uhićen je u utorak, potvrdio je odvjetnik Dražen Ivanić za Hrvatski radio.

– Gospodinu Dumboviću se stavlja na teret da je pogodovao svom sinu Darku Dumboviću u vrijeme dok je bio gradonačelnik grada Petrinje. Ne mogu sada ulaziti u detalje, ali smisao bi bio da je on na određeni način pomagao da tvrtka njegovoga sina dobije nekakve unosne poslove od grada Petrinje, rekao je za Hrvatski radio odvjetnik Darinka Dumbovića – rekao je odvjetnik za HRT.

Neslužbeno, radi se o tvrtki Titan Commerce i navodnom pogodovanju gradskim tvrtkama u vrijeme dok je Darinko Dumbović bio gradonačelnik, a sin vlasnik tvrtke, donosi HRT.

- Oglas -

”Policijski službenici Policijske uprave sisačko-moslavačke u suradnji s policijskim službenicima Policijskog nacionalnog ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta, i u koordinaciji s Uredom za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta, provode kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela protiv službene dužnosti.

Realizacija ovog kriminalističkog istraživanja je započela u jutarnjim satima na području Policijske uprave sisačko-moslavačke, Policijske uprave zagrebačke i PU istarske te će se tijekom dana provoditi dokazne radnje.

Osumnjičeni će tijekom današnjeg dana biti predani pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava će biti podnesena Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta”, stoji u priopćenju Ministarstva unutarnjih poslova.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti