Nedjelja, 25. veljače 2024.

U Domoljubu održan tradicionalni humanitarni koncert Lige protiv raka Koprivničko-križevačke županije

U planu je i veliki humanitarni koncert u sportskoj dvorani Srednje škole Koprivnica koncem ovog mjeseca kojim će se zaključiti aktivnosti za ovu godinu

- Oglas -

U ispunjenoj dvorani Domoljub u Koprivnici u petak je održan tradicionalni koncert Lige protiv raka Koprivničko-križevačke županije.

Nastupili su članovi i članice KUD-a Molve te svojom izvedbom, pjesmom i plesom oduševili mnogobrojnu publiku. Koncert je bio humanitarnog karaktera, a prikupljena sredstva će se usmjeriti u aktivnosti kojima se javnost upozorava na važnost preventivnog djelovanja i borbu protiv raka.

Podršku su ispred Koprivničko-križevačke županije pružili zamjenik župana Ratimir Ljubić i pročelnica Melita Ivančić, ispred Općine Molve načelnik Zdravko Ivančan, ravnatelji i djelatnici županijskih zdravstvenih ustanova, članice i članovi Lige te drugi brojni gosti.

- Oglas -
Publika na koncertu // Foto: kckzz.hr

Kako je u prigodnom govoru istaknula predsjednica Lige protiv raka Koprivničko-križevačke županije Andreja Lukić Suknaić, podrška zajednice u aktivnostima Lige je od velikog značaja, a Liga će i dalje raditi na osvješćivanju javnosti o važnosti vođenja brige za vlastito zdravlje.

U planu je i veliki humanitarni koncert u sportskoj dvorani Srednje škole Koprivnica koncem ovog mjeseca kojim će se zaključiti aktivnosti za ovu godinu, no isto tako već se kreće u planiranje zdravstvenih akcija za nadolazeću.

Uz zahvalu Županiji, Gradu Koprivnici, KUD-u i Općini Molve, udrugama žena s područja općine Molve, Braći hrvatskog zmaja i ostalima koji su pridonijeli u organizaciji koncerta, predsjednica Lige je pozvala sve da se i dalje ustrajno bore protiv bolesti koja je u raznim oblicima prisutna u svijetu.

Više fotografija možete pogledati OVDJE.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti