Nedjelja, 7. kolovoza 2022.

U Draganovcu održan malonogometni turnir u sjećanje na Miškeca Husnjaka

Prigodne nagrade pobjednicima uručili su Zlatko Hiržin, predsjednik Vijeća Mjesnog odbora, i Aleksandra Rajšel, predsjednica DVD-a Draganovec

Preporučujemo

U nedjelju, 26. lipnja, održan je tradicionalni 12. Memorijalni malonogometni turnir ‘Miškec Husnjak’ u organizaciji Mjesnog odbora i Dobrovoljnog vatrogasnog društva Draganovec.

Na turniru je sudjelovalo pet ekipa, a bodrili su ih brojni mještani i gosti koji su nedjelju poveli u ugodnom druženju uz sportske aktivnosti.

Pobjednici turnira bili su ‘Bauštelci’, drugo mjesto osvojila je ekipa ‘Tesarski obrt Joža’, a treće mjesto ekipa ‘Pun šus’. Titulu najboljeg golmana odnio je Lovro Muić, a najbolji strijelac bio je Dominik Gregl.

Prigodne nagrade pobjednicima uručili su Zlatko Hiržin, predsjednik Vijeća Mjesnog odbora, i Aleksandra Rajšel, predsjednica DVD-a Draganovec.

Turnir se već 12. put održava u znak sjećanja na rano preminulog prijatelja, vatrogasca i nogometaša iz Draganovca Miškeca Husnjaka, a predstavnici DVD-a nakon natjecanja položili su cvijeće na njegov grob.

– Veliko hvala svim sponzorima, Gradu Koprivnici, Vatrogasnoj zajednici grada Koprivnice, mladeži DVD-a i mještanima na pomoći i velikom odazivu – rekla je Aleksandra Rajšel, predsjednica DVD-a Draganovec.

FOTO: DVD Draganovec
- Advertisement -

Najnovije objave