Petak, 2. lipnja 2023.

U Đurđevcu i Koprivnici se u županiji daleko najviše voze tehnički neispravna vozila

U Križevcima je utvrđena tehnička neispravnost 38 vozila, u Đurđevcu neispravnost 16 vozila, a u Koprivnici je utvrđena neispravnost 105 vozila

Od 22. do 27. studenog na području Policijske uprave koprivničko-križevačke provodila se preventivna akcija “Dani tehničke ispravnosti vozila”.

Policijski službenici izvršili su kontrolu 539 vozila i utvrdili 354 prometna prekršaja.

Prilikom nadzora vozila utvrđeno je pet prekršaja upravljanja vozilima za koje je utvrđena veća tehnička neispravnost vozila, dva prekršaja upravljanja vozilima za koje je utvrđena opasna tehnička neispravnost vozila i dva prekršaja prijevoza nepropisno smještenog tereta.

Mogućnost vršenja besplatnog tehničkog pregleda iskoristila su 404 vlasnika vozila te su tom prilikom kod 159 vozila utvrđeni nedostaci.

U stanici za tehničke preglede u Križevcima mogućnost besplatnih tehničkih pregleda iskoristilo je 150 vlasnika vozila, na području Koprivnice ovu mogućnost su iskoristila 234 vlasnika vozila, a u Đurđevcu 20 vlasnika vozila.

U Križevcima je utvrđena tehnička neispravnost 38 vozila, u Đurđevcu neispravnost 16 vozila, a u Koprivnici je utvrđena neispravnost 105 vozila.

Prema tim podacima, daleko najviše neispravnih vozila vozi se u Đurđevcu (80 posto) i Koprivnici (45 posto) pa tek onda u Križevcima (25 posto).

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti