Četvrtak, 20. siječnja 2022.

Općina Peteranec isplaćuje božićnice umirovljenicima i srednjoškolcima

Umirovljenici i srednjoškolci s prebivalištem na području Općine Peteranec mogu se prijaviti od 1. do 15. prosinca kako bi primili božićnicu

Preporučujemo

Umirovljenici i srednjoškolci s prebivalištem na području Općine Peteranec do 22. prosinca 2021. dobit će božićnicu.

Kako bi pomogla onima najstarijima među sobom, ali i mlađima, da nadolazeće blagdane provedu što ugodnije, Općina Peteranec osigurala je simboličan iznos od 200, odnosno 300 kuna po umirovljeniku, to jest srednjoškolcu.

– Ovim simboličnim iznosom želimo našim sumještanima pokazati da brinemo za njih. Zato ćemo isplate napraviti prije samih blagdana pa pozivam sve koji zadovoljavaju uvjete da se prijave na vrijeme kako bi osigurali svoju božićnicu – istaknuo je načelnik Općine Peteranec Ivan Derdić.

Kako bi dobili božićnicu, umirovljeni mještani Općine Peteranec moraju u Općinu dostaviti popunjen Zahtjev za isplatu jednokratne novčane naknade (božićnice) za umirovljenike, priložiti presliku osobne iskaznice i kartice žiro računa, dokaz o statusu umirovljenika te potvrdu o podmirenim obvezama prema proračunu Općine Peteranec.

Srednjoškolci s područja općine koji žele primiti božićnicu moraju u Općinu dostaviti popunjen Zahtjev za isplatu jednokratne novčane naknade (božićnice) za učenike srednjoškolskog obrazovanja, presliku osobne iskaznice, presliku kartice žiro računa, dokaz o statusu učenika te potvrdu Jedinstvenog upravnog odjela o nepostojanju duga prema proračunu Općine Peteranec.

Pripadnici obje skupine koji žele primiti božićnicu navedene potrebne dokumente mogu dostaviti od 1. do 15. prosinca 2021. putem elektroničke pošte na opcina-peteranec@
kc.htnet.hr ili na prozor općinske zgrade, Matije Gupca 13, Peteranec.

Zahtjevi potrebni za predaju kako bi se osigurala božićnica mogu se pronaći na službenim stranicama Općine Peteranec ili preuzeti u Općini Peteranec.

- Advertisement -

Najnovije objave