Srijeda, 17. travnja 2024.

U Gornjoj Rijeci potukli se navijači, igrači i redari, posla je imala i policija

Došlo je do sukoba između gostujućih navijača i igrača sa domaćim navijačima i redarima. Bilo je to očigledno puno posla za redarsku službu, ali ipak je morala konačan red uspostaviti policija

- Oglas -

Nakon niza rezultata za zaborav Gornju Rijeku je preuzeo Jadranko Jambrec. Očigledno je postignut pozitivan šok, budući da su Gornjoriječani danas otkinuli bod vodećem sastavu lige – Mladosti Bregi, piše Prigorski.hr.

Još se lopta pošteno nije zakotrljala, a Blažeković ide u mrežu po loptu, a nakon što ju je tamo pospremio Babok. Gornja Rijeka ljubomorno čuva rezultat sve do 65. minute kada pogodak za 1:1 postiže Kovačić, a što je ujedno bio i konačan rezultat.

Što se točno dogodilo među navijačima u tim trenucima, teško je za procijeniti. Možda je gostima bod teško pao. Ipak, unaprijed upisani bodovi su oni najteži, a ovoje bio slučaj.

- Oglas -

Bilo kako bilo, došlo je do sukoba između gostujućih navijača i igrača sa domaćim navijačima i redarima. Bilo je to očigledno puno posla za redarsku službu, ali ipak je morala konačan red uspostaviti policija.

Incident je zabilježio i delegat susreta Ivan Koprić, koji je konstatirao: “Po završetku utakmice dolazi do komešanja gostujućih igrača oko glavnog suca. U istom trenutku u teren za igru ulazi redarska služba. Nakon toga u teren ulaze gostujući navijači te dolazi do tučnjave između domaćih igrača i redarske službe s jedne strane i gostujućih igrača i njihovih navijača s druge strane. Nakon nekoliko minuta redarska služba uspijeva smiriti situaciju i sve službene osobe uz njihovu pratnju u miru napuštaju teren za igru. Nakon utakmice stigla policija i napravila zapisnik o istom.” stoji, između ostalog, u zapažanju delegata Koprića.

Činjenično stanje utvrdit će na kraju disciplinac Burno Grošić, kojega očekuje nimalo lagan zadatak. Bilo kako bilo, veliki bod za Gornju Rijeku i prekid negativnog niza u borbi za opstanak, navodi Prigorski.hr.

GORNJA RIJEKA – Igralište Gornje Rijeke. SUDAC: Perica Posavec. POMOĆNICI: Darko Renjak i Marko Knežević. DELEGAT: Ivan Koprić.
STRIJELCI: 1:0 Babok (2), 1:1 Kovačić (65).
GORNJA RIJEKA: Petrinjak, Munta, Berend, Zidarić J. (od 78. Hulec), Zidarić L., Orak, Bukal (od 59. Đurinić), Nemčić, Babok (od 46. Đurinić), Deglin, Berend (od 83. Hasanec, a od 90+2 Oreški). TRENER: Jadranko Jambrec.
MLADOST BREGI: Blažeković, Šegerc (od 46. Orešek), Pelivan, Kovačić, Glavaš, Bos, Mijatović (od 72. Prvčić), Galinec, Kuzminski (od 72. Horvat), Milojević, Hadelan (od 46. Skorić). TRENER: Edi Blažeković.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti