Srijeda, 28. veljače 2024.

U Koprivnici je 2022. bila godina za pamćenje, a u 2023. dolaze novi izazovi i projekti

'Koprivnica i dalje drži visoko drugo mjesto po postotku prikupljenog razvrstanog otpada, a znatna sredstva ulažu se u obnovu komunalne infrastrukture gdje je zasigurno najistaknutiji projekt Aglomeracija Koprivnica'

- Oglas -

Dok polako ispraćamo posljednje sate 2022. godine, prisjećamo se učinjenog i proživljenog u 365 dana iza nas.

Na godinu koja je na zalazu osvrnuli su se i na Facebook stranici Grada Koprivnice.

Poslovna zona Dravska
Poslovna zona Dravska // Foto: Facebook Grad Koprivnica

Evo njihove recenzije.

- Oglas -

”Bliži se kraju 2022. godina koja je doista bila za pamćenje. U našem gradu izgrađena je i osnovana nova osnovna škola – Osnovna škola Podolice. Započela je rekonstrukcija središnjih gradskih trgova, nastavlja se obnova koprivničke sinagoge – Kulturnog centra dr. Krešimir Švarc.

Koprivnica i dalje drži visoko drugo mjesto po postotku prikupljenog razvrstanog otpada, a znatna sredstva ulažu se u obnovu komunalne infrastrukture gdje je zasigurno najistaknutiji projekt Aglomeracija Koprivnica.

Najbolji koprivnički učitelji // Foto: Grad Koprivnica

Poslovna zgrada Podravke zasjala je u novom ruhu, a zabilježen je i rast gospodarske aktivnosti na području grada. Uz sve investicije dodatno se ulaže u socijalne programe, rad udruga i poduzetnika te energetsku učinkovitost.

U novoj 2023. godini očekuju nas novi izazovi, novi projekti kojima se jako veselimo jer zahvaljujući njima naš grad postaje još bolje i ugodnije mjesto za život”, poručuju iz koprivničke gradske uprave.

Nadvožnjak na Danici
Nadvožnjak na Danici // Foto: Grad Koprivnica
Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti