Četvrtak, 8. prosinca 2022.

U Koprivnici održan edukativni seminar za djecu, roditelje i trenere

Seminar je bio namijenjen za svu djecu, roditelje i trenere Koprivnice i okolice, na temu važnosti pravilne prehrane i nužnosti višestrane bazične sportske pripreme u razvoju mladih sportaša

Preporučujemo

U organizaciji Nogometnog kluba Slaven Belupo, Zbora trenera i Županijskog nogometnog saveza Koprivničko-Križevačke županije u četvrtak je na Gradskom stadionu ‘Ivan Kušek – Apaš’ održan edukativni seminar.

Seminar je bio namijenjen za svu djecu, roditelje i trenere Koprivnice i okolice, na temu važnosti pravilne prehrane i nužnosti višestrane bazične sportske pripreme u razvoju mladih sportaša.

Marijan Kuharić
Profesor Marijan Kuharić na koprivničkom stadionu // Foto: NK Slaven Belupo

Zanimljivi predavači Tea Mačković, mag. nutr.- nutricionizam, Jasminka Potočnjak, mag. physioth. – fizioterapija, Ivan Lončarić, bacc.cin. – trener hrvanja i Marijan Kuharić, prof.- trener atletike, seminar su obogatili svojim znanjem i iskustvom.

Mnoštvo okupljenih na tribinama Kušek – Apaša moglo je uživati u teorijskim i praktičnim primjerima te naučiti koliko je svaki od predavanih segmenata bitan u razvoju mladih sportaša, ali i djece općenito.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti