Subota, 29. siječnja 2022.

U Koprivnici uspješno provedena druga akcija cijepljenja bez najave, prvu dozu cjepiva primilo 778 građana

Akcija cijepljenja je kao i do sada bila pripremljene u skladu s najvišim organizacijskim i zdravstvenim standardima

Preporučujemo

U sportskoj dvorani koprivničke Srednje škole u nedjelju je provedena akcija cijepljenja za odrasle osobe s boravištem ili prebivalištem u Koprivničko-križevačkoj županiji koje do sada nisu cijepljene protiv COVID-19 bolesti.

Cijepljenju bez prethodno zakazanog termina, koje se u ovakvom obliku održalo po drugi puta, odazvalo se 778 građana Koprivničko-križevačke županije.

Primarno je riječ o osobama koje su primile 1. dozu cjepiva Comirnaty (Pfizer), a akcija cijepljenja je kao i do sada bila pripremljene u skladu s najvišim organizacijskim i zdravstvenim standardima.

“Zadovoljni smo još jednom uspješnom akcijom cijepljenja i odazivom naših sugrađana, sve je proteklo u najboljem redu. Hvala svim timovima koji su i danas odradili velik posao. Nastavljamo s akcijama cijepljenja u ljetnoj shemi, i to u bivšoj COVID ambulanti u terminima tri puta tjedno, vrlo je važno da se građani odazovu i prime cjepivo kako bi postigli kolektivni imunitet i lakše dočekali jesen. Naravno, i dalje je bitno da se svi pridržavamo mjera koje su na snazi, ponašajmo se odgovorno kako bi sačuvali zdravlje i povoljnu epidemiološku situaciju”, kazala je ravnateljica Županijskog Zavoda za javno zdravstvo Draženka Vadla.

Ravnateljica Županijskog Zavoda za javno zdravstvo Draženka Vadla
Ravnateljica Županijskog Zavoda za javno zdravstvo Draženka Vadla // Foto: kckzz.hr

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije nastavlja s daljnjim planiranjem i organiziranjem akcija cijepljenja pa će tako, od ponedjeljka, 5. srpnja, u prostorima bivše COVID ambulante u Domu zdravlja Koprivničko-križevačke županije započeti ljetna shema cijepljenja protiv bolesti COVID-19.

Termini koji su na raspolaganju svakog tjedna:

  • Ponedjeljkom od 15 do 18 sati (cjepivo Pfizer)
  • Srijedom od 15 do 18 sati (cjepivo Moderna)
  • Subotom od 8 do 12 sati (cjepiva Pfizer i Janssen)

Također, i dalje je moguće cijepljenje i kod obiteljskih liječnika.

- Advertisement -

Najnovije objave