Srijeda, 7. prosinca 2022.

U koprivničkom Domu mladih održat će se predavanje Vrtlarenje u skladu s prirodom

Silvija Kolar-Fodor promotorica održivog razvoja i ekoloških principa poljoprivrednog uzgoja biljaka će otkriti prirodne metode povećanja plodnosti tla

Preporučujemo

Udruga KOPRIVA i Udruga Biovrt, u skladu s prirodom pozivaju zainteresirane građane na edukacijsko predavanje ‘Vrtlarenje u skladu s prirodom’, koje će se održati sklopu provedbe projekta KUPID u subotu, 12. rujna, u atriju Doma mladih Koprivnica s početkom u 10  sati.

– Predavačica će biti Silvija Kolar-Fodor iz Čakovca, poznata promotorica održivog razvoja i ekoloških principa poljoprivrednog uzgoja biljaka, koja će kroz zanimljivo predavanje otkriti prirodne metode povećanja plodnosti tla, kako kreirati vrt koji je otporniji na bolesti, nametnike i na klimatske promjene te kako u njemu uzgojiti obilje zdrave hrane – istaknuli su iz Udruge Kopriva.

Naučite više o važnosti uzgoja zdrave hrane bez upotrebe pesticida i mineralnih gnojiva te se inspirirajte za kreiranje vlastitog vrta.

Predavanje je besplatno za javnost i svaki sudionik će dobiti na poklon sjeme cvijeća iz biovrta.

Podsjetimo, projekt KUPID – Koprivničke Udruge Ponovno Imaju DOM financiran je sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda kroz operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. i Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske u vrijednosti od 1.553.566,67 kuna.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti