Ponedjeljak, 11. prosinca 2023.

U koprivničkom Domu za starije obilježen Međunarodni dan starijih osoba

Okupljene su svojim nastupima razveselili učenici 4. razreda Osnovne škole Antun Nemčić Gostovinski Koprivnica i saksofonist Petar Unger, a doprinos kulturno-umjetničkom programu dali su i sami korisnici pjesmom i recitacijama

- Advertisement -

Međunarodni dan starijih osoba svake se godine obilježava 1. listopada te tom prilikom u Domu za starije i nemoćne osobe Koprivnica u petak održan prigodni program.

Prisustvovali su mu župan Darko Koren, zamjenik župana Ratimir Ljubić, pročelnica Službe ureda župana Melita Ivančić i predsjednik županijskog Savjeta za umirovljenike i starije osobe Željko Pintar.

Ravnateljica Doma Željka Koluder Vlahinja istaknula je kako trenutno brinu o 265 korisnika, kojima pružaju cjelovitu i kvalitetnu skrb, vodeći računa o njihovom zdravlju i potrebama, ali i društvenim aktivnostima. Naglasila je kako u Domu vlada obiteljska atmosfera i razumijevanje, a posebno je veselo kada ih posjete brojni gosti, kao u sklopu današnjeg programa. Ravnateljica je zahvalila Županiji na podršci u svim pitanjima te čestitala Međunarodni dan starijih osoba.

- Advertisement -

Čestitkama se pridružio i župan Darko Koren, koji je kazao kako se u Domu osjeća duh mladosti, sreće, zadovoljstva i obitelji te je zahvalio svima zaposlenicima koji brinu o korisnicima. Dodao je kako Županija kao osnivač nastoji osigurati najvišu razinu kvalitete uvjeta u ovoj ustanovi te je umirovljenicima poželio da i nadalje ostanu zdravi, veseli i zadovoljni i što duže borave ovdje.

Prigodnim govorom u kojemu je naglasio vrijednost i važnost zlatne generacije obratio se predsjednik županijskog Savjeta za umirovljenike Željko Pintar te također uputio čestitke.

Okupljene su svojim nastupima razveselili učenici 4. razreda Osnovne škole Antun Nemčić Gostovinski Koprivnica i saksofonist Petar Unger, a doprinos kulturno-umjetničkom programu dali su i sami korisnici pjesmom i recitacijama.

Dodajmo kako su programu prisustvovali i predsjednik Upravnog vijeća Doma Krunoslav Vitelj, predsjednica Kluba za starije osobe Mariška Valentina Čadavec te brojni zaposlenici i korisnici Doma.

Više fotografija možete pogledati OVDJE.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti