Petak, 29. rujna 2023.

U Koprivničkom Ivancu završeni radovi na uređenju prostorija udruga

Koprivnička tvrtka Betaprom izvodila je radove, a stručni nadzor nad izvođenjem radova je obavljao UOIG Igor Kolar, također iz Koprivnice

- Advertisement -

U srijedu je obavljena primopredaja završenih radova na uređenju prostorija udruga u Koprivničkom Ivancu, a radi se o drugoj i konačnoj fazi radova ukupne vrijednosti 409.443,03 kuna s PDV-om.

Radovi su sufinancirani u iznosu od 100.000 kuna od strane Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije putem programa održivog razvoja lokalne zajednice, a ostatak je financiran iz općinskog proračuna.

Zgrada udruga u Koprivničkom Ivancu

- Advertisement -

Koprivnička tvrtka Betaprom izvodila je radove, a stručni nadzor nad izvođenjem radova je obavljao UOIG Igor Kolar, također iz Koprivnice. Trošak nadzora iznosio je 21.500 kuna s PDV-om.

Uređena prostorija udruga u Koprivničkom Ivancu

Prva faza uređenja navedenih prostorija izvedena je prošle godine, a iznosila je 97.150 kuna s PDV-om te je ukupno u predmetnu zgradu u protekle dvije godine uloženo 513.371,25 kuna.

“Konačnim uređenjem ovih prostorija svoje su prostore dobili Društvo izvornog folklora Koprivnički Ivanec, Klub tehničke kulture Vector te udruga Hrvatskih dragovoljaca i veterana Domovinskog rata”, istaknuli su iz Općine koprivnički Ivanec.

Uređena prostorija udruga u Koprivničkom Ivancu

- Advertisement -

Cijelu fotogaleriju možete pogledati ovdje.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti