Utorak, 5. prosinca 2023.

U koprivničkom kafiću JC ove subote igra se prvi memorijalni turnir u biljaru ‘Zdenko Perošić – Pero’

Glavna nagrada memorijalnog turnira bit će profesionalni igrački štap za biljar iznimne kvalitete te pripadajuća kožna torba, drugoplasiranog igrača očekuje nagrada u vidu poklon paketa jednog od sponzora, a trećeplasiranog igrača očekuje nagrada caffe bara JC

- Advertisement -

U koprivničkom caffe baru JC, na adresi Trg podravskih heroja 1b, u subotu, 23. listopada, održat će se prvi po redu memorijalni turnir u biljaru u pojedinačnoj konkurenciji ‘Zdenko Perošić – Pero”.

“U čast nedavno preminulom Zdenku Perošiću organiziramo memorijalni turnir kako bi stvorili uspomenu na prije svega prekrasnog prijatelja i čovjeka, sportskog djelatnika i jednog od ponajboljih igrača biljara u svojoj generaciji na području Koprivnice”, istaknuli su organizatori.

Svi prijavljeni natjecatelji će nasumičnim ždrijebom biti raspoređeni u skupine u kojima će odmjeriti snage sa svakim protivnikom po pravilu ‘dvije dobivene partije’, a pobjeda donosi dva boda. Iz svake skupine (ovisno o broju prijavljenih natjecatelja) u eliminacijsku fazu turnira prolazi prva četiri plasirana igrača koji ponovno ulaze u ždrijeb. Mečevi eliminacijske faze turnira igraju se na ‘tri dobivene partije’.

- Advertisement -

Cjelokupni turnir igra se prema unaprijed dogovorenim pravilima koja će svakome igraču biti iznesena prije samog početka ždrijeba grupne faze koji je zakazan u 13 sati, dok sam turnir počinje u 13.30 sati.

Organizator ovim putem obavještava igrače kako su protekle subote oba biljarska stola u caffe baru JC renovirana u cijelosti tako da će uvjeti za igru biti i više nego odlični.

Kotizacija za sve sudionike iznosi 100 kuna, a svakome igraču bit će dozvoljen po jedan repasaž u iznosu od 100 kuna do završetka grupne faze, što znači da će svi oni igrači koji se odluče za repasažni povratak u turnir ulaze u ždrijeb eliminacijske faze turnira i nakon eventualnog ponovnog ispadanja više nemaju pravo na nastavak turnira.

Za sve sudionike turnira bit će organizirana prigodna zakuska i bogat izbor osvježavajućih napitaka, a prvoplasiranog i drugoplasiranog igrača očekuju bogate nagrade sponzora i domaćina turnira.

Glavna nagrada memorijalnog turnira bit će profesionalni igrački štap za biljar iznimne kvalitete te pripadajuća kožna torba, drugoplasiranog igrača očekuje nagrada u vidu poklon paketa jednog od sponzora, a trećeplasiranog igrača očekuje nagrada caffe bara JC.

- Advertisement -

Također, tri prvoplasirana igrača dobit će i prigodne medalje.

Organizator ovim putem poziva sve zainteresirane igrače da se prijave na turnir isključivo na broj organizatora 091/121-0770 (Dino Šipuš), a za sve gledatelje ulaz je besplatan.

Zdenko Perošić
Zdenko Perošić – Pero preminuo je u 48. godini života // Foto: KURS
- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti