Petak, 27. svibnja 2022.

U koprivničkom kafiću JC ove subote igra se prvi memorijalni turnir u biljaru ‘Zdenko Perošić – Pero’

Glavna nagrada memorijalnog turnira bit će profesionalni igrački štap za biljar iznimne kvalitete te pripadajuća kožna torba, drugoplasiranog igrača očekuje nagrada u vidu poklon paketa jednog od sponzora, a trećeplasiranog igrača očekuje nagrada caffe bara JC

Preporučujemo

U koprivničkom caffe baru JC, na adresi Trg podravskih heroja 1b, u subotu, 23. listopada, održat će se prvi po redu memorijalni turnir u biljaru u pojedinačnoj konkurenciji ‘Zdenko Perošić – Pero”.

“U čast nedavno preminulom Zdenku Perošiću organiziramo memorijalni turnir kako bi stvorili uspomenu na prije svega prekrasnog prijatelja i čovjeka, sportskog djelatnika i jednog od ponajboljih igrača biljara u svojoj generaciji na području Koprivnice”, istaknuli su organizatori.

Svi prijavljeni natjecatelji će nasumičnim ždrijebom biti raspoređeni u skupine u kojima će odmjeriti snage sa svakim protivnikom po pravilu ‘dvije dobivene partije’, a pobjeda donosi dva boda. Iz svake skupine (ovisno o broju prijavljenih natjecatelja) u eliminacijsku fazu turnira prolazi prva četiri plasirana igrača koji ponovno ulaze u ždrijeb. Mečevi eliminacijske faze turnira igraju se na ‘tri dobivene partije’.

Cjelokupni turnir igra se prema unaprijed dogovorenim pravilima koja će svakome igraču biti iznesena prije samog početka ždrijeba grupne faze koji je zakazan u 13 sati, dok sam turnir počinje u 13.30 sati.

Organizator ovim putem obavještava igrače kako su protekle subote oba biljarska stola u caffe baru JC renovirana u cijelosti tako da će uvjeti za igru biti i više nego odlični.

Kotizacija za sve sudionike iznosi 100 kuna, a svakome igraču bit će dozvoljen po jedan repasaž u iznosu od 100 kuna do završetka grupne faze, što znači da će svi oni igrači koji se odluče za repasažni povratak u turnir ulaze u ždrijeb eliminacijske faze turnira i nakon eventualnog ponovnog ispadanja više nemaju pravo na nastavak turnira.

Za sve sudionike turnira bit će organizirana prigodna zakuska i bogat izbor osvježavajućih napitaka, a prvoplasiranog i drugoplasiranog igrača očekuju bogate nagrade sponzora i domaćina turnira.

Glavna nagrada memorijalnog turnira bit će profesionalni igrački štap za biljar iznimne kvalitete te pripadajuća kožna torba, drugoplasiranog igrača očekuje nagrada u vidu poklon paketa jednog od sponzora, a trećeplasiranog igrača očekuje nagrada caffe bara JC.

Također, tri prvoplasirana igrača dobit će i prigodne medalje.

Organizator ovim putem poziva sve zainteresirane igrače da se prijave na turnir isključivo na broj organizatora 091/121-0770 (Dino Šipuš), a za sve gledatelje ulaz je besplatan.

Zdenko Perošić
Zdenko Perošić – Pero preminuo je u 48. godini života // Foto: KURS
- Advertisement -

Najnovije objave