Ponedjeljak, 17. siječnja 2022.

U petak radionica promocije kulturnih programa ‘Lajk za kulturu’ u koprivničkom FUNK-u

Polaznicima će biti predstavljena teorijska i praktična znanja potrebna da bi se bolje osposobili za samostalni rad, a dio radionice bit će posvećen važnosti društvenih mreža u razvoju publike i dugoročnoj povezanosti s korisnicima

Preporučujemo

Forum udruga nezavisne kulture FUNK organizira jednodnevnu radionicu o promociji kulturnih programa na društvenim mrežama. Radionica će se održati u petak, 3. prosinca od 17 sati do 21 sat i obuhvatiti osnove community manegamenta i stvaranja sadržaja za društvene mreže.

Polaznicima će biti predstavljena teorijska i praktična znanja potrebna da bi se bolje osposobili za samostalni rad, a dio radionice bit će posvećen važnosti društvenih mreža u razvoju publike i dugoročnoj povezanosti s korisnicima.

Radionica će se odvijati u FUNK-u na Trgu Žarka Dolinara 16, besplatna je, broj sudionika je ograničen, a prijaviti se možete na savez.udruga.funk@gmail.com do četvrtka, 2. prosinca 2021. godine.

Radionicu će voditi Jelena Holenko Pirc. Jelenu već možda poznajete kao Lynx and Fox, rođena je u Delnicama i svoju sreću pronašla je istražujući neistražene i skrivene zanimljivosti Gorskog Kotara gdje radi kao turistički vodič i interpretator. Kad ne radi, obrazuje se i priprema edukacije za druge kako bi svoje i vaše programe učinila što zanimljivijima.

Jelena Holenko Pirc
Jelena Holenko Pirc

Program će se održati u skladu s važećim pandemijskim mjerama, financiran je sredstvima Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske i Grada Koprivnice. Projekt se provodi uz podršku Zaklade Kultura Nova. Program sponzoriraju: Carlsberg Croatia i Pro-Ping Telekom.

Najnovije objave