Srijeda, 17. travnja 2024.

U petak u Koprivnici glazbeni kviz ‘White Blues’ i koncert Zacka Dusta

Ulaz je besplatan. U kvizu mogu sudjelovati svi gosti, nije potrebna kotizacija, dovoljno je prijaviti se prije početka kviza

- Oglas -

Caffe bar Stars, Carlsberg Croatia i Bluzz klub Koprivnica pozivaju Vas na koncert Zacka Dusta i 13. glazbeni kviz ‘White Blues’ u koprivnički Caffe bar Stars u petak od 20 sati.

Zack Dust, americana, folk, country i blues kantautor iz Varaždina, osnivač legendarnih Voodoo Lizards koji uspješno gradi međunarodnu karijeru, u Nashvilleu završava treći samostalni album uz glazbenike koje je slušao kao dijete i sanjao kako s njima svira.

Zackova karijera u Americi započela je kada su se dvojica producenata iz Los Angelesa, Jimmy Rip (producent i guitarista Micka Jaggera, Jerry Lee Lewisa, Willie Nelsona, Television…) i Bernard Fowler (The Rolling Stones, Ronnie Wood, Herbie Hancock…) zainteresirala za njegovu glazbu, što je rezultiralo ponudom da snimi solo album u Hollywoodu.

- Oglas -

Prvi je album, “The Other Side Of Ocean”, prodan u više od 10.000 primjeraka, a Zack je odsvirao stotinjak koncerata. Suradnja sa poznatim glazbenicima nastavila se i na sljedećem albumu “Justice”, objavljenom tri godine kasnije, na kojem je gitare snimio Marc Ford (The Black Crowes) koji je i producirao album.

Za novi album Zack je ponovo okupio glazbenike s vrha američke country i rock scene. Njegove su nove pjesme privukle poznatog američkog kantautora Darrella Scotta, sa kojim je snimio duet za pjesmu “Drinking My Life Away”. Mickey Raphael, koji je već 50 godina dio benda legendarnog Williea Nelsona novi je Zackov album obogatio svojom usnom harmonikom, a uz njega tu su još i Peter Keys (Lynyrd Skynyrd) na orguljama i wurlitzeru, Jim Hoke (Paul McCartney, Dolly Parton) na saksofonu, Sharlotte Gibson, Patrick McAvinue, te veliki Cowboy Eddie Long (Hank Williams Jr., Jamey Johnson). Sa Stacy Michelle, dugogodišnjom vokalisticom u bendu Kid Rocka, Zack je snimio duet za pjesmu “Troubles Will Soon Be Over”.

Snimanje albuma je završeno, a ovih dana Zack će album miksati u Nashvilleu sa producentom Vanceom Powellom, višestrukim dobitnikom Grammya i producentom imena kao što su Chris Stapleton, Jack White i Arctic Monkeys.“

Izvor: Mixer.hr, 09.10.2021.

U pauzi koncerta održati će se 13. glazbeni kviz koji smo posvetili velikim bijelim blues i blues-rock izvođačima. Pitanja zaista neće biti teška, a očekuju vas vrijedne nagrade:

- Oglas -

1. CARLSBERG CROATIA d.o.o., Koprivnica-poklon paketi (24 limenke x 0,5 l PAN Pilsner)
2. CARLSBERG CROATIA d.o.o., Koprivnica-poklon paketi (24 limenke x 0,5 l PAN Pilsner)
3. MCDONALD’S KOPRIVNICA-poklon bon McMenu po vašem izboru za dvije osobe
4. PALAČINKICA, Koprivnica-poklon bon u palačinkarnici Martinovka, I. Generalića 3, Koprivnica
5. SLATKE DELICIJE, Koprivnica-poklon bon u novoj slastičarnici Trg mladosti 2, Koprivnica
6. POU KOPRIVNICA, Koprivnica-2 karte za kino „Velebit“

Ulaz je besplatan. U kvizu mogu sudjelovati svi gosti, nije potrebna kotizacija, dovoljno je prijaviti se prije početka kviza.

Veselimo se vašem dolasku, želimo puno sreće u kvizu i dobru zabavu!

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti