Subota, 24. veljače 2024.

U prometnoj nesreći u Koprivničkim Bregima teško ozlijeđene dvije osobe

Zbog nepropisnog kretanja automobilom, 50-godišnjak je prešao na suprotnu stranu kolnika i sudario se s osobnim automobilom kojim je upravljao 20-godišnjak

- Oglas -

U prometnoj nesreći koja se dogodila u petak oko 11.25 sati u Vinogradskoj ulici u Koprivničkim Bregima teško su ozlijeđene dvije osobe.

Kako je priopćila Policijska uprava koprivničko-križevačka, 50-godišnjak je pod utjecajem alkohola od 1,68 promila upravljao je osobnim automobilom koprivničkih registarskih oznaka.

Zbog nepropisnog kretanja automobilom je prešao na suprotnu stranu kolnika i sudario se s osobnim automobilom koprivničkih registarskih oznaka kojim je upravljao 20-godišnjak.

- Oglas -

U prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobio je 50-godišnji vozač i 47-godišnji putnik, dok je 20-godišnji vozač lakše ozlijeđen.

Zbog vršenja očevida od 11.45 do 13.58 sati za sav promet bila je zatvorena navedena dionica županijske ceste broj 2149 te se promet odvijao obilaznim pravcima uz fizičku regulaciju prometa policajaca, stoji u policijskom priopćenju.

Policajci provode kriminalističko istraživanje.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti