Utorak, 5. prosinca 2023.

U Reki održano 26. pčelarsko druženje

Prema riječima predsjednika pčelarske udruge Lipa Zdenka Lončarića, gledajući na cjelokupnu ovogodišnju situaciju, pčelari s našeg područja mogu biti zadovoljni s dosadašnjim prinosima, međutim idealnu sliku narušavaju visoke cijene šećera i energenata koji će zasigurno utjecati i na sam završni proizvod

- Advertisement -

U organizaciji pčelarske udruge Lipa danas, u petak, u društvenom domu Reka održano je 26. pčelarsko druženje te redovna izvještajna godišnja skupština udruge.

Prema riječima predsjednika pčelarske udruge Lipa Zdenka Lončarića, gledajući na cjelokupnu ovogodišnju situaciju, pčelari s našeg područja mogu biti zadovoljni s dosadašnjim prinosima, međutim idealnu sliku narušavaju visoke cijene šećera i energenata koji će zasigurno utjecati i na sam završni proizvod.

Podršku pčelarima iz udruge Lipa svojim je dolaskom dao i gradonačelnik Mišel Jakšić.

- Advertisement -

“Lijepo je znati da sve ono loše što se događalo za vrijeme pandemije koronavirusa nije ugasilo rad ove udruge. I danas dalje uspješno djelujete te njegujete druženja kroz pčelarske razgovore, za koje mogu reći da s pogleda poljoprivredne i prehrambene djelatnosti te pogleda očuvanja okoliša nam svima jako puno znače”, rekao je gradonačelnik Jakšić te usput svim članovima udruge Lipa čestitao Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja.

Fotogaleriju možete pogledati OVDJE.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti