Nedjelja, 14. kolovoza 2022.

U tijeku su prijave za produženi boravak u Osnovnoj školi Đurđevac

U produženi boravak mogu se uključiti svi učenici prvih, drugih, trećih i četvrtih razreda đurđevačke Osnovne škole

Preporučujemo

Osnovna škola Đurđevac poziva sve zainteresirane roditelje da iskažu interes za upis učenika u program produženog boravka u 2021./2022. godini, kako bi se mogao planirati način organizacije te vrijeme početka.

U produženi boravak mogu se uključiti svi učenici prvih, drugih, trećih i četvrtih razreda đurđevačke Osnovne škole koji će uz obrok za vrijeme redovne nastave imati osiguran i ručak te užinu.

Za vrijeme produženog boravka izmjenjuju se odmor od nastave, vrijeme za pisanje domaće zadaće i ponavljanje nastavnog gradiva te slobodno organizirano vrijeme.

Produženi boravak će se organizirati u suradnji s Gradom Đurđevcom, sukladno s epidemiološkim mjerama.

Jedan dio troškova produženog boravka snosit će Grad, dok će drugi dio sufinancirati roditelji. Iznos sufinanciranja za roditelje iznosit će 500 kuna po učeniku, a cijena za dvoje učenika u obitelji je 800 kuna.

Moli se roditelje da se jave najkasnije do 10. rujna isključivo na:

  • ured@osdjurdjevac.skole.hr
  • kontakt telefon: 048/812-414

Za iskazivanje interesa dovoljno je poslati podatke o učeniku (ime, prezime i razred), a nakon formiranja skupina pripremit će se ugovori koje će roditelji dobiti od učiteljica na potpis.

Informacije o načinu rada te događanjima i aktivnostima u produženom boravku možete pročitati na internetskim stranicama škole, u izborniku, pod kategorijom produženi boravak.

- Advertisement -

Najnovije objave