Četvrtak, 29. veljače 2024.

U tijeku su radovi na izgradnji pastoralnog centra u Molvama

Oba projekta imaju veliku ulogu za cjelokupnu zajednicu koji će pridonijeti rastu i razvoju Općine Molve za dobrobit svih mještana

- Oglas -

Unatoč lošem vremenu i korona krizi, dinamika gradnje na gradilištu na kojem se gradi pastoralni centar Oaza Bezgrešne ide prema terminskom planu.

Izvršeni su pripremni radovi iskopa te sada slijedi vezanje armature za armirano-betonski potporni zid, za koji je već željezo pribavljeno.

“Nakon provođenja postupka javne nabave, očekujemo početak radova i na drugom velikom projektu Punina života – doma za starije za koji je već građevinska dozvola dobivena”, istaknuli su iz Općine Molve

- Oglas -

Radovi na izgradnji pastoralnog centra

Projekt vrijedan 10,2 milijuna kuna u potpunosti se financira iz europskih bespovratnih sredstava.

Oba projekta imaju veliku ulogu za cjelokupnu zajednicu koji će pridonijeti rastu i razvoju Općine Molve za dobrobit svih mještana.

“Ciljanim stvaranjem prepoznatljivog turističkog identiteta kroz jačanje vjerskog turizma, kvalitetan razvoj usluga i programa, poticanjem ulaganja u sektor malog poduzetništva, obrtništva i poljoprivrede stvaraju se preduvjeti za pozitivno poduzetničko okruženje čime će se povećati životni standard na području općine, upravo zahvaljujući ovim projektima”, ističu iz Općine Molve.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti